FoggyFa' Alıntı:
darx' Alıntı:Arkadaşlar bildiğin Cyanogenmod : LG G4 teması kurdum gayet stabil. Tüm özellikleri çalışıyor.
Dr.Razor™' Alıntı:darx' Alıntı:Arkadaşlar bildiğin Cyanogenmod : LG G4 teması kurdum gayet stabil. Tüm özellikleri çalışıyor.
dostum işlemci bilginde neden 8936 yazıyor ayrıca kerneli kaynak kodu olmadan nasıl derledin
Wes' Alıntı:Arkadaşlar alıntı yaparken alıntı yaptığınız resmi silerseniz çok iyi olur, mobilde zor oluyor.
Dr.Razor™' Alıntı:darx' Alıntı:Arkadaşlar bildiğin Cyanogenmod : LG G4 teması kurdum gayet stabil. Tüm özellikleri çalışıyor.
dostum işlemci bilginde neden 8936 yazıyor ayrıca kerneli kaynak kodu olmadan nasıl derledin
Link atar mısın ?TurkishKnight' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:darx' Alıntı:Arkadaşlar bildiğin Cyanogenmod : LG G4 teması kurdum gayet stabil. Tüm özellikleri çalışıyor.
Yabancının biri paylaştı romu needromda arkadaş sabahtan beri atıyor
fthmrgngr' Alıntı:Link atar mısın ?TurkishKnight' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:darx' Alıntı:Arkadaşlar bildiğin Cyanogenmod : LG G4 teması kurdum gayet stabil. Tüm özellikleri çalışıyor.
Yabancının biri paylaştı romu needromda arkadaş sabahtan beri atıyor
İstek üzerine tema paketi pm olarak test amaçlı gönderildi.muratxxlarge' Alıntı:maraza' Alıntı:
Yine yeni yeniden Gidgat L Matterial Design. Komple el emeği widget midget, icon pack mack yok. Alayına diss.
@"maraza" Kardeş böyle bakıp bakıp iç mi geçireceğiz,yoksa bir ara bi güzellik yapacakmısınız?Ellerinize sağlık güzel olmuşta forum paylaşmak yardımlaşmak için vardır.Siz paylaşmıyor bir parmak bal çalıp ''nasıl güzel mi'' diyorsunuz :goodbye: [font='Open Sans', sans-serif]:bazuka:
[/font]