Lptrex
Yasaklı Üye
Zaten ordam editledimCenation' Alıntı:yan forumun romu http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-t3164180 kaynağından editlesene
Zaten ordam editledimCenation' Alıntı:yan forumun romu http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-t3164180 kaynağından editlesene
Lptrex' Alıntı:
Lptrex' Alıntı:Hayır edirlememı root exploler falan kullanarak yapdım anvak romun ılk halını belkı paylasabilirim
SpeedZodiaC' Alıntı:Lptrex' Alıntı:Hayır edirlememı root exploler falan kullanarak yapdım anvak romun ılk halını belkı paylasabilirim
Bence paylaşın hocam cok iyi olur
Lptrex' Alıntı:SpeedZodiaC' Alıntı:Lptrex' Alıntı:Hayır edirlememı root exploler falan kullanarak yapdım anvak romun ılk halını belkı paylasabilirim
Bence paylaşın hocam cok iyi olur
Bu halını paylasam ıstesemde ama PureXperıa Z2nım edtsız halını paylasabılırım
OptimusPrime' Alıntı:
Beyler MIUI 7 tarzı bir temaya (gnz) ne dersiniz?
Cenation' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Lptrex' Alıntı:Mystic os editliyorum cok zevkli ya
onu berkede portlayıp editliyodu
yan forumun romu http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-t3164180 kaynağından editlesene
OptimusPrime' Alıntı:
cetinodinson' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:
hoc bukadar yuksek kalite walplar nerdem geliyor sana bide iron man super kahramanlar arasinda en sevdiğim diyebilirim. transformersin tum.filmleride sinemada izledim cizgi filmide cocuklugumda.neyse ya cok konustum :laugh: zevklerimiz uyusuyor.walpi almam.mumkunmu acaba bide geldiği yerleri :rool:
cetinodinson' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:
hoc bukadar yuksek kalite walplar nerdem geliyor sana bide iron man super kahramanlar arasinda en sevdiğim diyebilirim. transformersin tum.filmleride sinemada izledim cizgi filmide cocuklugumda.neyse ya cok konustum :laugh: zevklerimiz uyusuyor.walpi almam.mumkunmu acaba bide geldiği yerleri :rool:
azadglr3456' Alıntı:cetinodinson' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:
Bu temanın Adı neydi Rica Etsem ?
OptimusPrime' Alıntı:cetinodinson' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:
Kardeşim şuan o wallpaper ı bulamadım biraz araştırmam lazım bulduğumda atacağımdan emin olabilirsin.
azadglr3456' Alıntı:cetinodinson' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:
Bu temanın Adı neydi Rica Etsem ?
Bu soruyu bir yerden hatırlıyorum galiba :adyo: geçmiş sayfalara bakarsan sevinirim kardeşim