YusufHoca56
Kayıtlı Üye
Bu linkten ota atıyor adam bunu dene benimde aynıydı düzeldi ama attığın romlar gider tekrar rom atman gerekir
Bunların hepsini denedim.
@Kronos @Asderdd @Orochi™ @Dr.Techno™ @Celuk
Bu linkten ota atıyor adam bunu dene benimde aynıydı düzeldi ama attığın romlar gider tekrar rom atman gerekir
O zaman olmuyordur siz yapamıyorsanız başka birisine yaptırın.
İşte takıldığım nokta okulun tüm tablet akılı tahta işlerini gören kişi benim. Nasıl olur da ne yaparsam bu tablet olmaz? Ne demişler 'Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.'. Haklısın Bilgisayarcıları gezmem lazım. Bir sitede ana kart satan buldum baya ucuz. Güvenilir bir site de.O zaman olmuyordur siz yapamıyorsanız başka birisine yaptırın.
Nasıl brick yapmayı başardın?İşte takıldığım nokta okulun tüm tablet akılı tahta işlerini gören kişi benim. Nasıl olur da ne yaparsam bu tablet olmaz? Ne demişler 'Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.'. Haklısın Bilgisayarcıları gezmem lazım. Bir sitede ana kart satan buldum baya ucuz. Güvenilir bir site de.
Anlamadım ki. En son android 7 yaptım beğenmedim xperia edit roma geri döndüm. Biraz oyun oynadım. Sonra şarja bıraktım. Bir daha ki gün tableti aldığım da açılmıyordu.Nasıl brick yapmayı başardın?
Muhtemelen bataryanın şarj seviyesi 0'ın altındadır. Bataryayı şoklatmanızı tavsiye ederim...Anlamadım ki. En son android 7 yaptım beğenmedim xperia edit roma geri döndüm. Biraz oyun oynadım. Sonra şarja bıraktım. Bir daha ki gün tableti aldığım da açılmıyordu.
tabletinizin Emmc bölümü hasar almış parça değişimi yaptırmanız yada anakartı değiştirmeniz lazım
biz adminleri etiketlemişsiniz ancak hiç birimizde etab5 yok :emoji_slight_smile:
Muhtemelen bataryanın şarj seviyesi 0'ın altındadır. Bataryayı şoklatmanızı tavsiye ederim...
Aga bende de çok oldu tableti 5 6 kez şokla şarzda dursa bile tablet şarz almaz 0 ın altında kalır tableti durmadan şokl. Biraz bekle şarzda ssonra yine şoklaMuhtemelen bataryanın şarj seviyesi 0'ın altındadır. Bataryayı şoklatmanızı tavsiye ederim...
Aga bende de çok oldu tableti 5 6 kez şokla şarzda dursa bile tablet şarz almaz 0 ın altında kalır tableti durmadan şokl. Biraz bekle şarzda ssonra yine şokla
Kardeşim tableti şarza tak taktıktan sonra bi beş dakika bekle sonra üç tuşa birden basılı tut 20 saniye sonra yeniden açmaya çalış tableti açılmazsa 5 dakika sknra yine dene nezaman tablet açılırsa batarya ozaman şarz almaya başlar.Şoklama işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorumda. Rica etsem anlatır mısınız ?
Bende anakarttan şüpheleniyorum. Şu anda tablete de ihtiyacım yok. Yeni telefon aldım xiaomi mi a2 lite. Yani her türlü çözüm önerisine açığım. Tablete her türlü işlemi uygulayabilirim.Sp flashtool batarya cihaza bağlı değilken bile cihaza rom yazabiliyor. Eğer spflashtool romu yazdığı halde cihazda tepki yoksa ya batarya bozulmuştur ya da anakart.
Kardeşim tableti şarza tak taktıktan sonra bi beş dakika bekle sonra üç tuşa birden basılı tut 20 saniye sonra yeniden açmaya çalış tableti açılmazsa 5 dakika sknra yine dene nezaman tablet açılırsa batarya ozaman şarz almaya başlar.