[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5 aşırı hızlı performans ayarı yaparsan daha iyi olur ben zaten konu açıp anlatmıştım oradan da bakabilirsin ama öyle güzel romki hem şarjı zor bitiyor hem hızlıTabletim için hızlı, stabil, linki kırık olmayan bir rom
Teşekkürler,bide ben etab5 e en son rom yüklediğimde dokunmatiği gitti sadece kalemle çalışıyor bunun çözümü sizde varmı?[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5 aşırı hızlı performans ayarı yaparsan daha iyi olur ben zaten konu açıp anlatmıştım oradan da bakabilirsin ama öyle güzel romki hem şarjı zor bitiyor hem hızlı
Romla alakalı olabilir şuan bu romu mu kullanıyorsunTeşekkürler,bide ben etab5 e en son rom yüklediğimde dokunmatiği gitti sadece kalemle çalışıyor bunun çözümü sizde varmı?
Romla alakalı olabilir şuan bu romu mu Ben romla alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü en son twrp ye girmiştim ve ondan sonra yanlışlıkla kalemle biyerlere tıkladım (o zaman kalem kullandığım için ekrana deymemesine rağmen iki kere biyerlere tıkladı) ve ondan sonra olan oldu ve sanki bir yerde çözümü gördüm gibi ama şuan bilmiyorum
Günaydın bunu yeni mi gördün knkHerhalde çözümü buldum gibi: [TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1
Hayır ama yeni yazılar yazılmışGünaydın bunu yeni mi gördün knk
Denemeyede korkuyorumGünaydın bunu yeni mi gördün knk
hangi romu kullanıyorsun şuanDenemeyede korkuyorum
Şu an kullandığım romu bilmiyorum (rom varmı onu da bilmiyorum çünkü şu anda tablet yanımda değil)hangi romu kullanıyorsun şuan
HelalŞu an kullandığım romu bilmiyorum (rom varmı onu da bilmiyorum çünkü şu anda tablet yanımda değil)
Tableti açmaya korkuyorum acaba sistem varmı diye Umarım tableti aldığımda twrp si 3.0 ın üstündedir