32erdem32' Alıntı:Kilit ekrani gelmiyor bos syfa geliyor nazil cozcez
Sıfır kurulum yapman tavsiyemdir.büyük ihtimal sorun çıkar.konnichiwa' Alıntı:Teşekkür ederim ROM için. Stock KitKat kullanıyorum , Stock yazılım üzerine romunuzu yüklesem sorun çıkar mı?
- wipe datakonnichiwa' Alıntı:Sıfır kurulum derken ? Nasıl yapmamız gerekiyor acaba?
ROM unuz indiriyorum ve kullanmak istiyorum.
GM Discovery 4 gb kullanıyorum ve partition yapmıştım daha önce.
@"onur5488"
- wipe datakonnichiwa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:' Alıntı:Sıfır kurulum derken ? Nasıl yapmamız gerekiyor acaba?
ROM unuz indiriyorum ve kullanmak istiyorum.
GM Discovery 4 gb kullanıyorum ve partition yapmıştım daha önce.
@onur5488
- wipe cache
- wipe dalvik
- format system
- install zip
Konunun ilk sayfasında herşey yazıyor. @konnichiwa
İlk kez kuracaksan 6.7.5 tavsiyem dir.o daha hızlı.konnichiwa' Alıntı:- wipe data
- wipe cache
- wipe dalvik
- format system
- install zip
Teşekkür ederim. İlk MIU ROM tecrübem olacak.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bu ROM a niyetlendim.İlk kez kuracaksan 6.7.5 tavsiyem dir.o daha hızlı.konnichiwa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:' Alıntı:Alıntı:' Alıntı:- wipe data
- wipe cache
- wipe dalvik
- format system
- install zip
Teşekkür ederim. İlk MIU ROM tecrübem olacak.
essenlex' Alıntı:3G iki Simde de çalışıyor mu ? Deneyen var mı varsa hemen indireyim
Tek 1.Sim de mi var 3Gonur5488' Alıntı:essenlex' Alıntı:3G iki Simde de çalışıyor mu ? Deneyen var mı varsa hemen indireyim
Miui romlarda 2.sim de 3g yoktur.redmi note 3g portu olduğundan dolayıdır.
Evetessenlex' Alıntı:Tek 1.Sim de mi var 3Gonur5488' Alıntı:Miui romlarda 2.sim de 3g yoktur.redmi note 3g portu olduğundan dolayıdır.
Bir Kıyamla Hatırlanır Ayetler.....
gokhantatlici133' Alıntı:teşekkürler. snapchat bozuk video sorununu bu rom çözüyor mu? 8 çözer denemdeneyelim bakalım