sodead' Alıntı:Selamlar güzel çalışma ve miui 7 ye göre çok daha güzel. ama yükledikten sonra pil hızlı boşalma uyarısı vermeye başladı aynı sorunu yaşayan varmı sormak istedim.
onur5488' Alıntı:sodead' Alıntı:Selamlar güzel çalışma ve miui 7 ye göre çok daha güzel. ama yükledikten sonra pil hızlı boşalma uyarısı vermeye başladı aynı sorunu yaşayan varmı sormak istedim.
Hızlı boşalma derken? ss atsanız .bende öyle bir sorun olmadı şarjınızı ℅100 yapıp sonra romu kurarsanız bataryadan sorun yaşamazsınız.pil olarakta diğer custom romlardan aşağı kalan yönü yoktur.
onur5488' Alıntı:
onur5488' Alıntı:f0x' Alıntı:Aynen dediğiniz şekilde yaptığım da 2g seçeneği değişmiyor.. you simcard must support 3g to connect to the network yazıyor seçtiğimde ve 2g atıyor tekrar.
http://en.miui.com/thread-310273-1-1.htm
l
portladığım romun özelliklerindede 3g support yazıyor.bende sorunsuz
Fatih İbrahim' Alıntı:hocam boot da kalma v8 de çözüldü diyolar buda öyle mi ?
md1' Alıntı:Onur hocam, kusura bakmayın araya bayram tatili girince anca ilgilenip çözebildim play store hatasını. Yazıştığımız konu bu değilmiydi, reply yapmak için mesajı aradım bulamadım, neyse önemli değil.
Bir de birşey soracağım v8 sürümlerde sizde de stok tarayıcıda sorun var mı? Yani program açılıyor ama bir siteye girmek isteyince bir süre bağlanmaya çalışıyor sonra kendini kapatıyor.