sevecenxxl
Kayıtlı Üye
Cvp: [Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery
önceki samsung romun açılış logosu aynen duruyor ne yapabilirim.
önceki samsung romun açılış logosu aynen duruyor ne yapabilirim.
internetten biraz araştırdım ve çözdüm. youtube da mustafa oğuz kanalı var. orada anlatmış detaylı olarak. rom zip dosyası içindeki logo.img dosyasını tarif ettiği programla çözümleyip zip dosyası haline getirdim ve bu zipi recoveryden flashladım sorun çözüldü. sorun yaşayanların bilgisine.sevecenxxl' Alıntı:önceki samsung romun açılış logosu aynen duruyor ne yapabilirim.
sevecenxxl' Alıntı:internetten biraz araştırdım ve çözdüm. youtube da mustafa oğuz kanalı var. orada anlatmış detaylı olarak. rom zip dosyası içindeki logo.img dosyasını tarif ettiği programla çözümleyip zip dosyası haline getirdim ve bu zipi recoveryden flashladım sorun çözüldü. sorun yaşayanların bilgisine.sevecenxxl' Alıntı:önceki samsung romun açılış logosu aynen duruyor ne yapabilirim.
elesed123' Alıntı:Mi Hesabı sorunu vardı düzeldi mi hocam
sagoktay.01' Alıntı:G.playden bisey indirince Kablosuz bekleniyor diyo surekli ve inmiyo.. Cozumu nedir hocam
O zaman ayarlar/yüklü uygulamalar/google play store verileri temizle /google hizmetleri verileri temizle yap telefonu yeniden başlatsagoktay.01' Alıntı:Yükledim hocam evet. Tekrar mı yükleyeyim fixleri
emre85' Alıntı:selam linkler kafamı karıştırdı biraz hangisini kuracaz hangi fixi kuracaz güncellenen link hangisi ?