Şevket Karhan
Kayıtlı Üye
Guncelleme gelmeme gibi bi sorun yok zaten,sabirsizlik gibi bi sorun var sadece,sabredemeyen bu yöntemi dener,normal olarak güncelleme illaki gelir.
Şevket Karhan' Alıntı:Guncelleme gelmeme gibi bi sorun yok zaten,sabirsizlik gibi bi sorun var sadece,sabredemeyen bu yöntemi dener,normal olarak güncelleme illaki gelir.
Şevket Karhan' Alıntı:Guncelleme gelmeme gibi bi sorun yok zaten,sabirsizlik gibi bi sorun var sadece,sabredemeyen bu yöntemi dener,normal olarak güncelleme illaki gelir.
aykut..' Alıntı:Temmuz guncellemesi gelmis. 50 kere denedim su yontemi yok olmuyor bana garezi var galiba
TheNexus' Alıntı:aykut..' Alıntı:Temmuz guncellemesi gelmis. 50 kere denedim su yontemi yok olmuyor bana garezi var galiba
Geldiğine emin misiniz bana gelmedi.
TheNexus' Alıntı:aykut..' Alıntı:Temmuz guncellemesi gelmis. 50 kere denedim su yontemi yok olmuyor bana garezi var galiba
aykut..' Alıntı:TheNexus' Alıntı:aykut..' Alıntı:Temmuz guncellemesi gelmis. 50 kere denedim su yontemi yok olmuyor bana garezi var galiba
Donanimhaberde bir kac kisiye gelmis
ahmetkkcl' Alıntı:
Temmuz güncellemesi geldi bende
ahmetkkcl' Alıntı:Denedim ama gelen bisey olmadı
TheNexus' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:
Bazılarına 52 mb gelmiş size neden 17 mb geldi. Bundan sonra bir kere daha kontrol eder misiniz gelecek mi diye? Bir de ne değiştiğini yazar msınız mesela ısınma nasıl oldu?
Asderdd' Alıntı:TheNexus' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:
Bazılarına 52 mb gelmiş size neden 17 mb geldi. Bundan sonra bir kere daha kontrol eder misiniz gelecek mi diye? Bir de ne değiştiğini yazar msınız mesela ısınma nasıl oldu?
Dikkat edersen cihaz GM 4G
Asderdd' Alıntı:
#GM5PLUS zip birazdan geliyor
Asderdd' Alıntı:
#GM5PLUS zip birazdan geliyor