aska_surgun
Kayıtlı Üye
Bu güne kadar kullandığım en fevkalade rom emeğine yüreğine sağlık mükemmel ötesi.. .
IQBAL SIDDIQUI' Alıntı:how to open 3g i m in 3g coverge
BySahin' Alıntı:Ekran görüntüleri silinmiş. Günceller misin?
IQBAL SIDDIQUI' Alıntı:how to fix this status bar error ??? plx help me
u.turankaya' Alıntı:Gerçekten süper emeğin için tekrardan teşekürler
Bi de ses sanki az çıkıyor forumdan baktım Dolby falan varda size sorayım en iyisi sesi arttırabilir mıyız sizin öneriniz var mı bu konuda
u.turankaya' Alıntı:İyi günler bisey soracaktim, yazı tipi ekleyebilir mıyız acaba
u.turankaya' Alıntı:Gerçekten süper emeğin için tekrardan teşekürler
Bi de ses sanki az çıkıyor forumdan baktım Dolby falan varda size sorayım en iyisi sesi arttırabilir mıyız sizin öneriniz var mı bu konuda
03ramazan' Alıntı:Goruntulu gorusme var mi arkadaslar
ArdaKozkı' Alıntı:u.turankaya' Alıntı:Gerçekten süper emeğin için tekrardan teşekürler
Dolby yükledim ben sorunsuz yükleniyor :laugh: Ayrıca dts + dolby kulaklıkla film izlerken efsane oluyor :rool:
Bu arada romda Kablosuz Ekran varmı ? Varsa nerede ? Ayarlarda bulamadım :laugh:
1. Sim e takarsaniz 3g ile girersiniz.sehmuz.01' Alıntı:ya arkadaşlar internette bağlandığımda yani mobil veriyle girdiğimde çok yavaş giriyor 2 g olması çok kötü