Orochi™' Alıntı:2. hatta 3g yok
micro simde 3g sorunsuz çalışıyor ....
Topeleven oyununu romu ilk kurduğumda açmamıştı. telefonu kapatıp açınca oyuna girmişti. Yani sadece bir kez böyle bir durumla karşılaştım. Tekrar denemeni tavsiye ederim.inescapable' Alıntı:Orochi™' Alıntı:2. hatta 3g yok
micro simde 3g sorunsuz çalışıyor ....
Hocam sim2 kullaniyorfum bu rom için microsim aldım 3G bağlı gözüküyor H+ hatta facebook twitter gibi uygulamalara giriyor ama Topeleven Castle Clash gibi oyunları 3G üzerinden açmıyor. Sırf bu yuzden rom değiştirdim çözümü basit veya hata bende ise düzeltip tekrar romu kurmak isterim şimdiden teşekkürler
Alper' Alıntı:Topeleven oyununu romu ilk kurduğumda açmamıştı. telefonu kapatıp açınca oyuna girmişti. Yani sadece bir kez böyle bir durumla karşılaştım. Tekrar denemeni tavsiye ederim.
yalcinkaya0101' Alıntı:yukledım tlf 16 gb acılıs ekranında kaldı ne yapmam lazım acıl yardım??
thelegendy' Alıntı:Elinize sağlık, ROM adeta akıyor Bu tarz ROM'ların üzerine gidilmeli bence. Hem görsel açıdan daha iyiler, hemde daha kullanışlılar. Uzun soluklu bir ROM olacağa benziyor benim için...
Yalnız önemli bi sorunum var; USB ile MTP modunda bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı yapamıyorum. Sürekli yanıt vermiyor diyor bilgisayarım. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. USB bellek olarak bağladığım da ise sadece SDcard a ulaşabiliyorum, telefon belleği görünmüyor. Bunun bir çözümü varmıdır? Telefonu eski stil USB modunda bağlamak mümkün mü?
Emre Aksu' Alıntı:abi partition link açılmıyor
mmcamyel' Alıntı:elinize sağlık güzel rom olmuş..ss nasıl alınıyor acaba?