mparlak10' Alıntı:Gapps çalışmıyor mu
AloneMan' Alıntı:Final Güncellemesi Eklenmiştir. Yeşil Video sorunu çözülmüştür hiçbir hatası kalmamıştır. Artık CM13 gelecek inşallah
Arcadio' Alıntı:TWRP ile romu flashlarken failed hatası alıyorum sebebi nedir veya çözümünü bilen var mı?
mrlndgn' Alıntı:Arcadio' Alıntı:TWRP ile romu flashlarken failed hatası alıyorum sebebi nedir veya çözümünü bilen var mı?
Status 7 hatası mi veriyor. Verdiği hata tam olarak nedir?
cetinodinson' Alıntı:13 dev surumu yayinlandi arkadaslar
Flashladığında tik isaretini kaldır olacaktırArcadio' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:Arcadio' Alıntı:TWRP ile romu flashlarken failed hatası alıyorum sebebi nedir veya çözümünü bilen var mı?
Status 7 hatası mi veriyor. Verdiği hata tam olarak nedir?
Bir süre yüklemeye çalışıyor daha sonra
E:Error executing updater binary in zip '/external_sd...
Error flashing zip '/external_sd/cm12.1?golden.nova.. diye gidiyor sadece kırmızı bir Failed beliriyor ekranda bilgi kısmında yazanlarsa bunlar. Tahmin edebileceğiniz gibi telefon şuan açılmıyor zaten, bekliyorum öyle en olmadı odin ile stock roma dönmeye çalışırım
anil09' Alıntı:katılıyorum ahize sesi çok az geliyor ve videolar yeşil çıkıyor ama onun dışında başka sorununu bulamadım.
Mahmut Kurt' Alıntı:anil09' Alıntı:katılıyorum ahize sesi çok az geliyor ve videolar yeşil çıkıyor ama onun dışında başka sorununu bulamadım.
Abi Bişey Olmaz Değilmi Bak Yükleyecem bişey olmas dimi
Mahmut Kurt' Alıntı:Abi Gapps kurdumda Sadece Play store var bide indirme yapamıyorum neden acaba
Kadirdroid' Alıntı:Kurulum için twrp sürümü fark edermi ve mount kısmına dokunmuyacağız deilmi hocam
AloneMan' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:Kurulum için twrp sürümü fark edermi ve mount kısmına dokunmuyacağız deilmi hocam
http://get.novafusion.pl/?id=1374
Bu sürümü kurmanı tercih ederim
Mount elleme