TeşekkürlerTEŞEKKÜRLER ELİNİZE SAĞLIK
TeşekkürlerHocam Root Konusunda Sıkıntı Yaşadım Biraz ama Halletim Yorumlardan Gördüm ROOT Erişimi Abd Yaptıktan Sonra Sorun Kalmadı Tşkler ederim Elerinize Sağlık
İlk mesaja bakın linkten indirinRomu nasıl indirecez
Dikkatli kur hatali kurmussun.trebutch durduruldu dedi bende kapattım tableti sonra açmaya çalıştım açılmıyor simdi de şarjım azdı ondan da olabilir mi yardım lütfen
Hocam sağolun hatalı kurmuşum şimdi hallettim benim başka bir sorum olacaktı adway kernel audiator bunlar ne işe yaramaktadır bide root izinini açmak sıkıntı olurmu ?Dikkatli kur hatali kurmussun.
Twitter ve mx player gibi uygulamalarda depolama izni verdiğim halde video oynatmıyor ve hotspot shield ek izni olan "hs hizmeti" ni açamıyorum (tiki kaldırıyor). Yani sorun muhtemelen izinlerden kaynaklanıyor size zahmet bir bakar mısınız. (güç tasarrufu olayını denedim.)Hocam vpn sorununu çözmenin bir yolu yok mu
vpn çalışmıyor.Hocam vpn sorununu çözmenin bir yolu yok mu
[doublepost=1493559314,1493487414][/doublepost]
Twitter ve mx player gibi uygulamalarda depolama izni verdiğim halde video oynatmıyor ve hotspot shield ek izni olan "hs hizmeti" ni açamıyorum (tiki kaldırıyor). Yani sorun muhtemelen izinlerden kaynaklanıyor size zahmet bir bakar mısınız. (güç tasarrufu olayını denedim.)