Başlıkta yazdığım gibi nasıl düzeltebilirim ? Cihaz Zenfone 5
A androcyborg Kayıtlı Üye 23 Tem 2016 #1 Başlıkta yazdığım gibi nasıl düzeltebilirim ? Cihaz Zenfone 5
K Kronos Yönetme Gücünü Elinde Bulunduran Kişi Yönetici 23 Tem 2016 #2 Cvp: Google Play RH-01 Hatası androcyborg' Alıntı: Başlıkta yazdığım gibi nasıl düzeltebilirim ? Cihaz Zenfone 5 Genişletmek için tıkla ... Telefon menüsünden Ayarlar'ı açın. Ayarlar menüsünden Uygulamalar başlığına dokunun. Tüm Uygulamalar sekmesine geçiş yapın. Google Play Store uygulamasını açın. Ön Belleği Temizle ve Verileri Sil butonuna dokunun. Uygulamalar menüsünden Google Play Hizmerleri'ni açın. Ön Belleği Sil ve Verileri Sil butonuna dokunun. Cihazı kapatıp açın[color=rgba(0, 0, 0, 0.870588235294118)].[/color]
Cvp: Google Play RH-01 Hatası androcyborg' Alıntı: Başlıkta yazdığım gibi nasıl düzeltebilirim ? Cihaz Zenfone 5 Genişletmek için tıkla ... Telefon menüsünden Ayarlar'ı açın. Ayarlar menüsünden Uygulamalar başlığına dokunun. Tüm Uygulamalar sekmesine geçiş yapın. Google Play Store uygulamasını açın. Ön Belleği Temizle ve Verileri Sil butonuna dokunun. Uygulamalar menüsünden Google Play Hizmerleri'ni açın. Ön Belleği Sil ve Verileri Sil butonuna dokunun. Cihazı kapatıp açın[color=rgba(0, 0, 0, 0.870588235294118)].[/color]
A androcyborg Kayıtlı Üye 23 Tem 2016 #3 Kardeş denedim hala olmuyo. Root kaldırdım Proxy kullandım olmadı. Rom atıcam