gltsryli7.eski
Kayıtlı Üye
Hocam bildirim çubuğu ikinci sekmeyı çekince kasma oluyor mu?
bugra333' Alıntı:Düşük olmayabilir gösterge de sorun olabilir markette çekim gücü ölçen uygulama vardı adını unuttum onunla test edin
Bu arada eline sağlık
jogaboga61' Alıntı:Gördüğüm Hatalar;
1- Ses menüsünden tuş titreşimleri, dokunulduğunda titreşim, dokunma sesleri gibi secenekleri kapatıp yeniden başlatınca default hale dönmesi.
2-Ayarlarda bazı yerlerde FC veriyor.
3-Kamera çekiminde az ışıkta inanılmaz bir lag oluşuyor.
4-Font değiştiremiyorum.
5-Sanki romda bir ağırlık var(Bu benim kendi gözlemim :utandim: )
Biraz iyileştirmeyle süper bir rom olabilir. İyi çalışmalar.. :goodbye: :goodbye:
alikemal42' Alıntı:jogaboga61' Alıntı:Gördüğüm Hatalar;
1- Ses menüsünden tuş titreşimleri, dokunulduğunda titreşim, dokunma sesleri gibi secenekleri kapatıp yeniden başlatınca default hale dönmesi.
4-Font değiştiremiyorum.
Biraz iyileştirmeyle süper bir rom olabilir. İyi çalışmalar.. :goodbye: :goodbye:
6 yıda ben ekliyim : Görüşme yaptıkdan sonra kapatınca ekran siyah şekilde takılı kalıyor bende böyle oluyor her görüşmede. Diger dediklerinizle bende karşılaştım .
alikemal42' Alıntı:jogaboga61' Alıntı:Gördüğüm Hatalar;
4-Font değiştiremiyorum.
6 yıda ben ekliyim : Görüşme yaptıkdan sonra kapatınca ekran siyah şekilde takılı kalıyor bende böyle oluyor her görüşmede. Diger dediklerinizle bende karşılaştım .
kaniboz' Alıntı:dostum romu yüklerken installation aborted diye bişey geldi yüklenmedi rom sorun ne