Kadirdroid' Alıntı:Kilit ekraninin adi keyguarddir bu tamam.Sen galiba keyguardin simgesini değiştirdin.Basit düzenle/res/drawable xhdpi seçin sonra o dediğiniz pngyi bulup değiştirin sonrazip haline getirip flaslayin hocam.
Kadirdroid' Alıntı:Uygulama tam sıkıştırılmamış olabilir.Zip hatali yada zipteki uygulama Keyguard.apk olarak isimlendirilmemiş olabilir.Bu durumda kilit ekrani gelmez,home tuşu işlevini yitirir.Yedeğiniz varsa onu yükleyin hocam.
Kadirdroid' Alıntı:Olması lazim aslinda.Ben bugune kadar hep mobilden editledim apkleri hic sıkıntı yaşamadim.
Kadirdroid' Alıntı:Senin bi dosya yükleme patchine ihtiyacin var.Forumda sanki vardi ama bulamadim.Bende var onuda upload etme şansim yok.
Peki apk editor apkleri gen.apk diye kaydeder.Sen onun adini Keyguard.apk diye değiştirdinmi
kilit ekranı gelmiyor hocam oysaki doğru packledim ismini keyguard yaptım flashable zip olarak paketledim flashlayınca açınca hata oluyor bi yardım edin plz tw felan vereyim.Kadirdroid' Alıntı:Olmadımı şuan olumsuzmu yani?
Kadirdroid' Alıntı:Valla aklima hiçbir şey gelmiyo çünkü daha önce başıma hiç gelmedi.Nandroid yedeğin yada hazırda romun yokmu?
Kusura bakma elimden geldiğince yardimci olmaya çalıştim.