Kameraya baglanilamiyor hatası alıyorum ne olur yardim edin
P PoleStar 1 Kas 2015 #2 kilavya59' Alıntı: Kameraya baglanilamiyor hatası alıyorum ne olur yardim edin Genişletmek için tıkla ... Flaşlı Uyarı Gibi Uyg. Varsa Silin Ondandırr Ve konu yanlis Yerde
kilavya59' Alıntı: Kameraya baglanilamiyor hatası alıyorum ne olur yardim edin Genişletmek için tıkla ... Flaşlı Uyarı Gibi Uyg. Varsa Silin Ondandırr Ve konu yanlis Yerde
I Incredible™ 1 Kas 2015 #3 Konuyu doğru yere taşındı.Biraz daha detay verir misiniz? mesela orjinal romdaykenmi oldu bu olay?
F Furkan_FS Yasaklı Üye 1 Kas 2015 #4 Bende de ön kamera açılmıyor.Bağlanamıyor hatası veriyor.Galiba telleri koptu. Hiçbir romda açılmıyor.( GMD1)
Bende de ön kamera açılmıyor.Bağlanamıyor hatası veriyor.Galiba telleri koptu. Hiçbir romda açılmıyor.( GMD1)
Orochi™ Administrator 2 Kas 2015 #5 Farklı romlarda aynı sorun devam ediyorsa cihazlarınızda donanımsal sorun vardır servise yollayın .
Zenlty Aktif Üye 7 Kas 2015 #6 teşekkürler sıkıntıyı buldum romdaymış fakat sp flash tool algılamıyor discovery 2 miniyi .8((((