[font=Tahoma, sans-serif]arkadaşlar cümleten selamunaleykum.kolay gelsin.benim gmd 2 mini ile alakalı bir sorunum var.gerçi forumun yardım kısmını da araştırdım bu sorunla karşılaşan arkadaşlar da var ama tam olarak bir çözüm önerisinde bulunan olmamış.bir arkadaşımız linuxte sorunu çözmüş ama hem açıklama yapmamış hoş açıklama yapsa da benim linux kurma ya da kullanabilme imkanın ve zamanım yok.sorunuma gelecek olursak, gerek sizin paylaşmış olduğunuz gerekse başka sitelerden bulup yüklediğim gmd2 mini driver leri olsun sonuç aynı ve pc normalde telefonu görüyor dosya aktarımı vs. yapabiliyorum ama flash tool ile yükleme yapabilmek için bataryasız bir şekilde ses kısma tuşuna basılı tutarak pc ye bağladığımda 2-3 saniye pc görüyor telefonu sonra hemen kayboluyor.bu nedenle de ne custom rom yükleyebiliyorum ne de mevcut stock romun yedeğini mtkdroid ile alabiliyorum[/font]
[font=Tahoma, sans-serif]çünkü mtkdroid de telefonu görmüyor.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.telefonumun orjinalliği bakımından ve garanti bakımından bir sıkıntı çıkmasın diye orijinal stock romunun yedeğini mtkdroid ile almadan root da yapmadım telefonu.sw versiyon discovery ıı mini _0201_v6183 ...yardımcı olabilmek için ilgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.kolay gelsin..[/font]
[font=Tahoma, sans-serif]çünkü mtkdroid de telefonu görmüyor.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.telefonumun orjinalliği bakımından ve garanti bakımından bir sıkıntı çıkmasın diye orijinal stock romunun yedeğini mtkdroid ile almadan root da yapmadım telefonu.sw versiyon discovery ıı mini _0201_v6183 ...yardımcı olabilmek için ilgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.kolay gelsin..[/font]