darkusnight
Kayıtlı Üye
%50 şarj hatasının çözümü 7.1.1 kernel ile çözülüyormuş kerneli nasıl kuracağımı ve ne yapacaıgımı detaylıca anlatırmısınız 7.1.1 kernel linkini de atarsanız sevinirim.
Yok hocam aynı şarj bitse dahi ama %50 de kalıyorSorun giderildi mi?
Size zahmet bir el atsaniz çok sevinirimYok hocam aynı şarj %50 kalıyor şarj bitse bile hala % 50 diyor
[doublepost=1520938898,1520938807][/doublepost]
Yok hocam aynı şarj bitse dahi ama %50 de kalıyor
Neyi linkini verseydi ya abi yardımcı olursanız memnun olurumBuyrun kardeşlerim bunu fastboot modede atın yüzde 50 kalma sorunu düzelecektir
bunu sadece telefona flaslasam yeterlidir herhalde dmı abı
yeterlidir eger sistemsel hata çoğalırsa yeniden miıu romun içindeki boot dosyasını flashla yeniden düzelirbunu sadece telefona flaslasam yeterlidir herhalde dmı abı
abi siz varya bir tanesiniz oldu valla sıkıntım geçti ALLAH senden razı olsun
estagfrullah cümlemizden inşallah yardımcı olduysak ne mutlu inşallah sıkıntısız kullanırsın kardeşimabi siz varya bir tanesiniz oldu valla sıkıntım geçti ALLAH senden razı olsun
abi bide telefon video cekmıyor ne yapmalıyım lutfen yardım edınestagfrullah cümlemizden inşallah yardımcı olduysak ne mutlu inşallah sıkıntısız kullanırsın kardeşim
o romdan kaynaklı bir hata olabilir asderd in ilgilenmesi gerekabi bide telefon video cekmıyor ne yapmalıyım lutfen yardım edın
mi 8 güncel romu zip r3 olanmi yoksa ben mi yanlış olani indirmişim abi cunku bazen mobil veride takılıp kaliyoro romdan kaynaklı bir hata olabilir asderd in ilgilenmesi gerek
İşe yarıyor teşekküre ederim