maalesef hiç görmüyor donanımsal kaynaklı değil yazılımdan hemen önce görüyordu. imei silinik değil ayrıca. ilginiz için teşekkürlerHiç mi görmüyor sim kartı ?
maalesef hiç görmüyor donanımsal kaynaklı değil yazılımdan hemen önce görüyordu. imei silinik değil ayrıca. ilginiz için teşekkürlerHiç mi görmüyor sim kartı ?
twrp attım onu denemek geçiyordu içimden ama işe yarayağına çok ihtimal vermiyorum. gm 5 plus için lineageOS falan var mı forumda. bu ara product number msm8952 bunun bir anlamı var mı rom yüklerken dikkat etmem gereken bir husus mu?custom rom kur dene
twrp attım onu denemek geçiyordu içimden ama işe yarayağına çok ihtimal vermiyorum. gm 5 plus için lineageOS falan var mı forumda. bu ara product number msm8952 bunun bir anlamı var mı rom yüklerken dikkat etmem gereken bir husus mu?
hayır böyle değil telefon açıldığında dokunmatik çalışıyordu ancak tuş yan güç düğmesinden kilitlendiği anda tekrar dokunmatik devreye girmiyordu. şimdi yeni stock rom ile bu sorun çözüldü. bu defa simkart hatası baş gösterdi. ek olarak bilgi dokunmatik ayarını yeniden denemek için android 8.0 yüklediğimde bu defa hem dokunmatik çalışmıyor tarif ettiğim gibi hem simkart okumuyor.şu videodaki sıkıntı mı oluyor oluyorsa dene bi
EDL den rom mu attınız fastbootdan mıhayır böyle değil telefon açıldığında dokunmatik çalışıyordu ancak tuş yan güç düğmesinden kilitlendiği anda tekrar dokunmatik devreye girmiyordu. şimdi yeni stock rom ile bu sorun çözüldü. bu defa simkart hatası baş gösterdi. ek olarak bilgi dokunmatik ayarını yeniden denemek için android 8.0 yüklediğimde bu defa hem dokunmatik çalışmıyor tarif ettiğim gibi hem simkart okumuyor.
twrp ile adb sideload kullanarak rom atmayı denemek istiyorum bir de bakalım sonuç ne olacak.evet edl qfil adb den nasıl bişey yapcaksınız
telefonu 7.1.1 e al oem kilidini kapat servise ver sebeke hiç çekmiyor detwrp ile adb sideload kullanarak rom atmayı denemek istiyorum bir de bakalım sonuç ne olacak.
servis ücretini karşılayacak durumum yok bir şekilde umarım çıkarım konunun içinden .telefonu 7.1.1 e al oem kilidini kapat servise ver sebeke hiç çekmiyor de
inşallah asdreed e falan yaz belki bulur çaresiniservis ücretini karşılayacak durumum yok bir şekilde umarım çıkarım konunun içinden .
Kardesim telefonun orda 7 sürümünü yüklerken 3 secenek cikiyor tek sim - turkcel tek sim - ve çift sim diye oralarda hata yapmadigindan eminmisin ordan kaynaklanabilirtwrp attım onu denemek geçiyordu içimden ama işe yarayağına çok ihtimal vermiyorum. gm 5 plus için lineageOS falan var mı forumda. bu ara product number msm8952 bunun bir anlamı var mı rom yüklerken dikkat etmem gereken bir husus mu?
ne yapsam yok çaresi dostum custom rom deneyeceğim forumda gözüme çarpı bir iki tane umarım faydası olur.Ne durumda şuan tel
yok dostum eminim hata yapmadımKardesim telefonun orda 7 sürümünü yüklerken 3 secenek cikiyor tek sim - turkcel tek sim - ve çift sim diye oralarda hata yapmadigindan eminmisin ordan kaynaklanabilir
özelden attıgım mesaja bakarmısınyok dostum eminim hata yapmadım
kardeş bi yardimcı olurmusun telefona 9.0 yükledim sonra eskiye dönmeye çalıtıştım orjinal yazılımını kurarken telenonun bağlantısı koptu ve yarıda işlem kesildi ve cihaz sadece bootloder moduna giriyo yazılım atmaya çalıştıkca düzelmiyor reset atıyo yardımçı olurmusnuz açill!!!!
cihazı bootloader moduna aldım
AYNI SORUN BENDEDE VAR ŞUAN.TWRP YOK CİHAZDA BOOTLODER EKRANINA GİREBİLİYORUM.OEM KİLİDİM AÇIK.PC YE BAĞLAYINCA ÜNLEM DAHİ YOK FAKAT ONUN YERİNE ANDROID BOOTLOADER INERFACE YAZIYOR SÜRÜCÜ GÜNCELLEME YAPIYORUM FAKAT CİHAZI GÖRMÜYOR Bİ TÜRLÜ NASIL YAPABİLİRİM YARDIM EDİN LÜTFEN?arkadaşlar başka bir bilgisayara geçtim ve kolayca stock romu attığım yardımlarınız için teşekkürler )