kartal2387
Aktif Üye
RE: GM Discovery2+ TWRP Rootsuz Yedek Eklendi
Yeni yedek eklendi
Yeni yedek eklendi
bekobey' Alıntı:[font='Trebuchet MS', sans-serif]Merhaba arkadaşlar, [/font]
[font='Trebuchet MS', sans-serif]GMD2+ telefonum için denedim, fakat E:createTarFork() process ended with ERROR=255 şeklinde bir hata ile karşılaştım. Custpack olmadan yükleniyor fakat açılışta boot logodan sonra siyah ekranda kalıyor. 2 kere indirdim, rarla vede 7ziple açtım, XDA felan Araştırmalarım sonuç vermedi! Bilinen bir çözümü varmıdır? [/font]
[font='Trebuchet MS', sans-serif](GMD2+ ,TWRP Recovery)[/font]
kartal2387' Alıntı:bekobey' Alıntı:[font='Trebuchet MS', sans-serif]Merhaba arkadaşlar, [/font]
[font='Trebuchet MS', sans-serif]GMD2+ telefonum için denedim, fakat E:createTarFork() process ended with ERROR=255 şeklinde bir hata ile karşılaştım. Custpack olmadan yükleniyor fakat açılışta boot logodan sonra siyah ekranda kalıyor. 2 kere indirdim, rarla vede 7ziple açtım, XDA felan Araştırmalarım sonuç vermedi! Bilinen bir çözümü varmıdır? [/font]
[font='Trebuchet MS', sans-serif](GMD2+ ,TWRP Recovery)[/font]
İlk yedeği dene rootlu olan
S.a hocam bi sorum olacakOrochi™' Alıntı:Yedekten data yi cikarip yedek klasorunde bulunan nandroid.md5 dosyasini note plus ile ac
Data yazan satiri silip paylasirsan sorun cikmaz.
Peki bu dosyalar systemui de hangi klasör içinde hocam denemek istiyorumOrochi™' Alıntı:bildirim paneli SystemUI.apk ancak her romda çalışmaz ;
bu rom ile uyumlu romlarda çalışır onun içinde garanti veremem hatada verebilir
Biliyorum onun apk olduğunu malum onun içinde birsürü klasör ve png dosyaları varOrochi™' Alıntı:SystemUı dediğin Apk uygulama yani
Stok romun orijinal kamerasını bir türlü paketleyemedim hocam başka romda kullanmak için. yardımcı olabilir misiniz hiç bir apk dosyası yok sadece liblerde kamera ile ilgili dosyalar varOrochi™' Alıntı:bildirim paneli SystemUI.apk ancak her romda çalışmaz ;
bu rom ile uyumlu romlarda çalışır onun içinde garanti veremem hatada verebilir
xionks34' Alıntı:Arkadaşlar romu kuruyorum yet güzel . ama bu kilit ekranındaki olay varya . hanı orijinal romda sağa doğru kaydırarak açılıyor . bu onda yok sanırım . varsa nasıl yapacağını söyleyebilir misiniz. Yoksada bi çaresi var mi acaba .
oktayasall' Alıntı:Benim Restore Kısmında Hiçbir Dosya Gözükmüyor
knight344' Alıntı:Merhaba hocam,
Ben rom yüklemeden önce yedek aldım. Romu yükledim eskiye flash ile döndüm.
İmei haliyle gitti o yüzden yedeği geri yükleyim diyorum hep boot da kalıyor.
Sadece imei için hangisini tiklemem lazım restorede.
Yardımcı olabilirmisiniz, @"Orochi™" Hocam siz bilirsiniz.