TR-HaMeR
Kayıtlı Üye
GM DİSCOVERY FM RADIO FİX PAKETİ
Selam arkadaşlar bugun FM Radyo Fix Paketini Sizlere Sunuyorum.General Mobile Malum güncelleme ile radyoyu kapattı.Bizleride baya bir bekletti.
Ama biz yılmadık.Çalışmalarımıza devam edip.Bu işi Sorunsuz bir şekilde halletik.Bu Linkleri Paylaşalım ki Tüm GM Discovery 1 Kulanıcıları rahat bir şekilde son sürümde bile radyo kullanabilsin.Paylaşım Yaparkende Nickimi : " TR-HaMeR " eklemeyi unutmayın....
[size=large]MUTLAKA OKU [size=xx-large]:[/size][/size]
#Konu Bana Aittir.
#Ayrıca bu FM Radyo internetsizdir.[ yani hem çevrim içi hemde çevrım dışı ortamda rahat rahat çalışır]
# Bu Fix paketi sadece GM Discovery 1 içindir !
# Bu işlemlerde Hiç bir veriniz kaybolmayacaktır. [Müzik,Resim,Rehber vb.]
# Sarj en az %25-%30 olsun.
# Cwm Recovery 5.0 ve üstü yüklü olsun.
# Format vb.Şeyler yapılmadan direk " GMD_FM_Radio_Fix_TR.HaMeR [2016-04-25] " Kurun.
# Arkadaşlar Radyo , Fix Paketinin İçindedir.Ayrıyeten Kurmanıza Gerek Yoktur.
# FM Radio system dizinine kurulacaktır.Kaldırmak İçin Root İzni Ve Sistem uygulama Kaldrıcı Programına ihtiyaç Vardır.
KURULUM :
# Ses açma+güç tuşu ile cwm moduna girip.
# Hiçbir işlem yapmadan (format vb.) fixi flaslıyoruz...
# Başka Hiçbir İşlem Yapmanıza gerek yoktur.
BİLGİ :
# Cwm Recovery kurulumu,Root Atma,Sistem Uygulama Kaldırıcı İle ilgili Kendi Hazırladığım Bilgileri Dosyaya yükledim.Linki Alta koyarım.
-Cwm Recovery , Root Atma ,Sistem Uygulama Kaldırıcı LİNKİ :
Selam arkadaşlar bugun FM Radyo Fix Paketini Sizlere Sunuyorum.General Mobile Malum güncelleme ile radyoyu kapattı.Bizleride baya bir bekletti.
Ama biz yılmadık.Çalışmalarımıza devam edip.Bu işi Sorunsuz bir şekilde halletik.Bu Linkleri Paylaşalım ki Tüm GM Discovery 1 Kulanıcıları rahat bir şekilde son sürümde bile radyo kullanabilsin.Paylaşım Yaparkende Nickimi : " TR-HaMeR " eklemeyi unutmayın....
[size=large]MUTLAKA OKU [size=xx-large]:[/size][/size]
#Konu Bana Aittir.
#Ayrıca bu FM Radyo internetsizdir.[ yani hem çevrim içi hemde çevrım dışı ortamda rahat rahat çalışır]
# Bu Fix paketi sadece GM Discovery 1 içindir !
# Bu işlemlerde Hiç bir veriniz kaybolmayacaktır. [Müzik,Resim,Rehber vb.]
# Sarj en az %25-%30 olsun.
# Cwm Recovery 5.0 ve üstü yüklü olsun.
# Format vb.Şeyler yapılmadan direk " GMD_FM_Radio_Fix_TR.HaMeR [2016-04-25] " Kurun.
# Arkadaşlar Radyo , Fix Paketinin İçindedir.Ayrıyeten Kurmanıza Gerek Yoktur.
# FM Radio system dizinine kurulacaktır.Kaldırmak İçin Root İzni Ve Sistem uygulama Kaldrıcı Programına ihtiyaç Vardır.
KURULUM :
# Ses açma+güç tuşu ile cwm moduna girip.
# Hiçbir işlem yapmadan (format vb.) fixi flaslıyoruz...
# Başka Hiçbir İşlem Yapmanıza gerek yoktur.
BİLGİ :
# Cwm Recovery kurulumu,Root Atma,Sistem Uygulama Kaldırıcı İle ilgili Kendi Hazırladığım Bilgileri Dosyaya yükledim.Linki Alta koyarım.
-Cwm Recovery , Root Atma ,Sistem Uygulama Kaldırıcı LİNKİ :
Son düzenleme: