xxyalaka123
Kayıtlı Üye
arkadaslar ben telefona gione die rom attım orjinale dönemiyorum aradım bulamadım birisi yardın eetsin?
ÜmiTTeaM60' Alıntı:Orjinal romunu bulmadan,Yedek almadan rom atmak çok tehlikeli. Forumdaki Discovery 2 mini konusuna bak.Orjinal veya orjinale yakın romlar vardır. Ya onları yüklüceksin yada onda kalıcaksın.Orjinal Bulamazsak o romda kalırsınız.Yada Garantiye gönderirsiniz.Eğer anlarlarsa rom attığınızı garantide biter
Ama Disco olan biri yedek alıp Upload ederse olur.
xxyalaka123' Alıntı:ÜmiTTeaM60' Alıntı:Orjinal romunu bulmadan,Yedek almadan rom atmak çok tehlikeli. Forumdaki Discovery 2 mini konusuna bak.Orjinal veya orjinale yakın romlar vardır. Ya onları yüklüceksin yada onda kalıcaksın.Orjinal Bulamazsak o romda kalırsınız.Yada Garantiye gönderirsiniz.Eğer anlarlarsa rom attığınızı garantide biter
rom buldum ama icinde meta inf,system,boot,logo var bunu nasıl yüklicemi bilmiyorum yardım edermisin
peki cwm nasıl kuruluyor ?Incredible™' Alıntı:xxyalaka123' Alıntı:ÜmiTTeaM60' Alıntı:Orjinal romunu bulmadan,Yedek almadan rom atmak çok tehlikeli. Forumdaki Discovery 2 mini konusuna bak.Orjinal veya orjinale yakın romlar vardır. Ya onları yüklüceksin yada onda kalıcaksın.Orjinal Bulamazsak o romda kalırsınız.Yada Garantiye gönderirsiniz.Eğer anlarlarsa rom attığınızı garantide biter
rom buldum ama icinde meta inf,system,boot,logo var bunu nasıl yüklicemi bilmiyorum yardım edermisin
cwm kurup yüklemen lazım