Arkadaslarim cihaz gm 5plus android 7.1den 6.0.1e dondum fakat sarj yuzde problemi yasiyorum system datadaki butun baterystats yazan seyleri silip sarjda beklettim 30 dk yine problem cozulmedi nasil cozeriz porblemi lutfen yardim edermisiniz
Kardeşim sorun yazılımsal degilmi donanımsal mi?
esselamu aleyküm kardeşim wzedlare ve benim uğraşlarım sonucumda gm 5plus marsmallow 6.0.1 şarj ın yüzde 50 de kalma sorununu çözüme kavuşturduk önce 6.0.1 marsmallow romunu pcden yükleyin oem kilidini kapatmayın daha sonra bu linkden boot img yi indirin bir klasore çıkartın daha sonra telefonunuzu bootloader moduna alın pcye bağlayın ve flashla.bat a tıklayın yükleyince kapanıp açılacak ve sorun çözüme kavuşmuş olacak daha sonra oem kilidini kapatın ve güle güle kullanın inşallahYazılımsal.Marshmallow ve nougat romlardan birer boot.img atarsanız özel mesaj yoluyla birlikte çözmeyi deneyebiliriz.
esselamu aleyküm kardeşim wzedlare ve benim uğraşlarım sonucumda gm 5plus marsmallow 6.0.1 şarj ın yüzde 50 de kalma sorununu çözüme kavuşturduk önce 6.0.1 marsmallow romunu pcden yükleyin oem kilidini kapatmayın daha sonra bu linkden boot img yi indirin bir klasore çıkartın daha sonra telefonunuzu bootloader moduna alın pcye bağlayın ve flashla.bat a tıklayın yükleyince kapanıp açılacak ve sorun çözüme kavuşmuş olacak daha sonra oem kilidini kapatın ve güle güle kullanın inşallah
Linkleri yenileyebilirmisiniz