Nasıl olcakPC de cmdde flashlar flashlamaz bootloader modundan çıkma recovery mode densec
Kurulu onlarUSB driver kuruldu mu? kurulmazsan twrp yüklemek çalışmaz
Recovery geçince komut yok hatası veriyoruztelefondan fastboot modunu açıp pcye bağlayın telefonu daha sonra twrp yi flashlayın flashlama bittikten sonra hemen yeniden başlatmayın fastboot modu kapatmayın o fastboot modda hani seçenek varya ordan recovery mode seç tamamdır flashladıktan hemen sonra
komut yok hatası veriyor denedimtelefondan fastboot modunu açıp pcye bağlayın telefonu daha sonra twrp yi flashlayın flashlama bittikten sonra hemen yeniden başlatmayın fastboot modu kapatmayın o fastboot modda hani seçenek varya ordan recovery mode seç tamamdır flashladıktan hemen sonra
aynı şeyi bende yaşıyorum pcde driver güncelledim twrp kuruldu diyor recovery moda alınca general mobile yazısında kalıyorKurulu onlar
[doublepost=1524307075,1524307006][/doublepost]
Recovery geçince komut yok hatası veriyoruz
komut yok hatası veriyor denedim
general mobile yazısında kalıyor dedilerini yaptımtelefondan fastboot modunu açıp pcye bağlayın telefonu daha sonra twrp yi flashlayın flashlama bittikten sonra hemen yeniden başlatmayın fastboot modu kapatmayın o fastboot modda hani seçenek varya ordan recovery mode seç tamamdır flashladıktan hemen sonra