Asderdd
Administrator
8 den 7 ye cevirince general mobile yazısında kalıyor. ama8 yükleyince sorunsuz açıyor yardımcı olur musunuz çok acil.
EDL romu yükleyin. Forumda mevcut.
8 den 7 ye cevirince general mobile yazısında kalıyor. ama8 yükleyince sorunsuz açıyor yardımcı olur musunuz çok acil.
reis beinm teli ppc görmiyor şuan telde sistem yok yardım et ya8 den 7 ye cevirince general mobile yazısında kalıyor. ama8 yükleyince sorunsuz açıyor yardımcı olur musunuz çok acil.
reis bana yardım et tel pcyi ögrmüyor twrpde silindi kaldım öyle telde sistem yok telefonu okumyor lanet pcEDL romu yükleyin. Forumda mevcut.
reis beinm teli ppc görmiyor şuan telde sistem yok yardım et ya
[doublepost=1546256685,1546256633][/doublepost]
reis bana yardım et tel pcyi ögrmüyor twrpde silindi kaldım öyle telde sistem yok telefonu okumyor lanet pc
Kardeşim şarj soketi bozulmuştur. Benim de konuyu bootloader de kalma sorunu diye birşey vardı onu flas kadın düzeldi valla çok makbule geçti sagolunya telefon pcyi görmüyor rom yüklemeyi biliyorum zaten
[doublepost=1546260058,1546259916][/doublepost]waiting for devicede kalıyor
stock romdan yani8.0 dan twrp kurmadanmı geçiliyor edl üzerinden yapsakKabloyu telefona bağla, güç tuşuna telefon ekranı kararana kadar basılı tut, ekran karardıktan sonra ses açma tuşuna basılı tut ve ekran kapanınca bırak cihaz bu şekilde EDL rom yükleme moduna girecek. Konuda gerekli anlatım mevcut oradan takip ederek yapabilirsin.
Tekrar dene olmazsa edl olarak yükleHer şeyi yaptım telefon açıldı ama hala 8.0.0 da rom yüklenmemiş neden olabilir yardımcı olur musunuz ?
bootloader varmıs onu kaldırdım yükledim fakat bu sefer general mobile yazısında kalıyor. gm5 tools dan yapmayı denedim usb hata ayrıştırıcı acık değil dedi. elim kolum bağlı şuan baska bilgisayardan stock rom yüklesem fast boot üzerinden faydası olur mu veya önerdiğiniz bişi var mıTekrar dene olmazsa edl olarak yükle
EDL kesin çözümdür.bootloader varmıs onu kaldırdım yükledim fakat bu sefer general mobile yazısında kalıyor. gm5 tools dan yapmayı denedim usb hata ayrıştırıcı acık değil dedi. elim kolum bağlı şuan baska bilgisayardan stock rom yüklesem fast boot üzerinden faydası olur mu veya önerdiğiniz bişi var mı
EDL nedir biraz açar mısınız ? bu tür bilgilere dair hiç bir şey bilmiyorumEDL kesin çözümdür.
Aracı indirdim bootloader moduna alıp araçtan D ye bastığınızda Unlock olarak gözüküyor mu ?EDL nedir biraz açar mısınız ? bu tür bilgilere dair hiç bir şey bilmiyorum
telefon unlocked modunda abi stock rom da kursam yine aynı gm yazısında kalıyor. suan sitede bulunan edl olayını deniyorumAracı indirdim bootloader moduna alıp araçtan D ye bastığınızda Unlock olarak gözüküyor mu ?
Unlock değilse unlock hale getirip telefon bootloader modundayken herhangi bir klasörde yere shift ile sağ tıklayarak komut penceresini burda aç diyin ve
fastboot flashing unlock_critical
kodunu yapıştırıp enter diyin ekrana gelen yes no seçeneklerini volume tuşlarıyla yes tuşuna gelin ve power tuşu ile onaylayın telefon yeniden başlatıcaktır telefon açılırken bootloader moduna alıp fastboot aracından stock romu kurabilirsin.
fastboot flashing unlock_critical kodunu bootloaderdan yaparsan general mobile ekranında kalmaması gerek
Başkan hepsini birebir yaptım ama olmadı cihaz yeniden başlıyor ama hala android sürümü 8 hepsini tek tek baştan denedim yine olmadı bı yardımcı olsan