Hocam Windows 10 sürücü imzası devredışı olarak baslatirsaniz düzelir diye düşünüyorum@Asderdd win 10 da fastboot modda pc cihazı görmüyor ne yapabilirim? Driver dosyası yükleme başarısız hatası alıyorum
ayarlar kurtarma gelişmiş başlangıç şimdi başlat açılan menüden sorun gider daha sonra gelişmiş başlatma seçenekleri olması lazım başlat açılınca çıkan menüden 7. sira sürücü imzası devredışı olarak başlat seçip açılınca sürücü peri tekrar sorun siz yüklerin ustadHocam Windows 10 sürücü imzası devredışı olarak baslatirsaniz düzelir diye düşünüyorum
İlk denediğim bu olmuştu ama çözüm olmadı driver yüklerken kapanıyor yüklenmiyorHocam Windows 10 sürücü imzası devredışı olarak baslatirsaniz düzelir diye düşünüyorum
[doublepost=1499452342,1499452035][/doublepost]
ayarlar kurtarma gelişmiş başlangıç şimdi başlat açılan menüden sorun gider daha sonra gelişmiş başlatma seçenekleri olması lazım başlat açılınca çıkan menüden 7. sira sürücü imzası devredışı olarak başlat seçip açılınca sürücü peri tekrar sorun siz yüklerin ustad
İlk denediğim bu olmuştu ama çözüm olmadı driver yüklerken kapanıyor yüklenmiyor
Ekran Görüntüsü (2).png
[email protected]@Asderdd üstad gm plus 5 için google factory image sayfasında bulamadım.google sayfasında ki yayınlanan hangi telefonun factory image dosyasını baz alıp ve nasıl derleyebiliriz.bilgisayarımda linux kurulu telefonuma uygun stock romu nasıl derleyebilirim.teşekkür ederim.üstad gm plus 5 yeni bir müdahale yapmadım (root v.b) tam bir image yedeğini nasıl alırım.çökme durumlarında tekrar orjinal stock roma dönmek için ....
@Asderdd üstad gm plus 5 için google factory image sayfasında bulamadım.google sayfasında ki yayınlanan hangi telefonun factory image dosyasını baz alıp ve nasıl derleyebiliriz.bilgisayarımda linux kurulu telefonuma uygun stock romu nasıl derleyebilirim.teşekkür ederim.üstad gm plus 5 yeni bir müdahale yapmadım (root v.b) tam bir image yedeğini nasıl alırım.çökme durumlarında tekrar orjinal stock roma dönmek için ....
[doublepost=1499513020,1499505713][/doublepost]
[email protected]
Çok acil temmuz stock rom lazım!
Ne zaman eklenir?
Kazayla Çift Sim yükledim ne yapmam lazım. Telefon otomatik recovery ile başlıyor ve hiç bir menü gelmiyor. Ses açma tuşu sanıyorum basılı kaldı ve bu şekilde garantiye gönderemem download moduna nasıl geçirebilirim ses açma basılı kaldığından geçiremiyorum lütfen yardım edin
Dual sim sürümü yüksen bile telefon açılır bir sorun olmaz. Tuşlar vs. takılı kalmış olmalı telefonu aştıktan sonra download moduna alıp tekrardan yükleme yapabilirsin.Kazayla Çift Sim yükledim ne yapmam lazım. Telefon otomatik recovery ile başlıyor ve hiç bir menü gelmiyor. Ses açma tuşu sanıyorum basılı kaldı ve bu şekilde garantiye gönderemem download moduna nasıl geçirebilirim ses açma basılı kaldığından geçiremiyorum lütfen yardım edin