sin' Alıntı:aralık güncellemesini alırken hata alıyorum. status 7 hatası veriyor. sorun nedir?
yusuf-5896' Alıntı:5+ stock rom yüklerken erişim engellendi hatası alıyorum. yada fastboot exe yi açınca
Ezio' Alıntı:yusuf-5896' Alıntı:5+ stock rom yüklerken erişim engellendi hatası alıyorum. yada fastboot exe yi açınca
Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mı?
Uygulamayı çalıştırdığınız kullanıcının admin yetkilerine sahip olduğuna emin olun. Bootloader durumunu araçtaki bootloader seçenekleri bölümünden kontrol edebilirsiniz.yusuf-5896' Alıntı:Ezio' Alıntı:Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mı?
Denedim. Uyumlukuk modu felan her şeyi tekar tekrar denedim. Malesef olmadı.
Başka bir sorumda Bootloaderin kapalı yada açık olup olmadığını nasıl anlarız. Garantiye göndereceğim de kontrol etmek amaçlı. bootloader açıksa güncelleme geliyor mu. Birde Aroma stock kursam direk garanti kapsamına giriyor mu?
Asderdd' Alıntı:Uygulamayı çalıştırdığınız kullanıcının admin yetkilerine sahip olduğuna emin olun. Bootloader durumunu araçtaki bootloader seçenekleri bölümünden kontrol edebilirsiniz.yusuf-5896' Alıntı:Denedim. Uyumlukuk modu felan her şeyi tekar tekrar denedim. Malesef olmadı.
Başka bir sorumda Bootloaderin kapalı yada açık olup olmadığını nasıl anlarız. Garantiye göndereceğim de kontrol etmek amaçlı. bootloader açıksa güncelleme geliyor mu. Birde Aroma stock kursam direk garanti kapsamına giriyor mu?
yusuf-5896' Alıntı:
Telefondan gelistirici ayarlarindan "bootloader kilidi acma" secenegini amayi dene.yusuf-5896' Alıntı:5+ stock rom yüklerken erişim engellendi hatası alıyorum. yada fastboot exe yi açınca