yusuf-5896
Kayıtlı Üye
Yok çok uğraştım bende koymuyor.
Mesajlar da sorun var Kopyala yapıştırma sorunu mesajlar durdu hatası veriyor.
Aynen ben de denedimAz önce denedim herhangi bir problem yok.
Ayarlar - Uygualamlar- üstten sağa çek çalışan uygulamalar var oradan durdurabilirsinMı tarayıcı Türkçe nasıl yapılır bide uygulamalarda devre dışı bırakma özelliği yok @Asderdd
Çözümünü paylastikSelamün aleyküm arkadaşlar rom güzel ama bı sıkıntısı mobil veri üzerinden indirme yapmıyor bı çözümü varmı bunun
S.a. romu yukluyorum sonra yediden baslat diorum miui boot ekraninda taki kaliyor ayrica twrp de yeniden baslat deyince sis yuklu deil emin misiniz diyor acil cevap lutfen
Önceki sürümlerde bu olayla karşılaşmadım benÖncelikle rom için eline sağlık. Benim sorunum WhatsApp,instagram gibi uygulamalarda bildirimler uygulamaya girmediğin sürece gelmiyor aynı sorun önceki sürümde de vardı. Çözümü varmı yardımcı olabilirmisiniz?
Usta önceki sürümde de vardı bunda da var hala devam ediyorÖnceki sürümlerde bu olayla karşılaşmadım ben
son kullanılan uygulamalar kısmında bildirim sorunu olan uygulamayı aşağı çekin kilit simgesi gelir ona tıklayınUsta önceki sürümde de vardı bunda da var hala devam ediyor