nazimozturk10
Kayıtlı Üye
Bu rom da xposed kurmak sıkıntı çıkarır mı? flashlamada sorun olur mu?
Ben bir siteden miui versiyonun fastboot unu indirmistim.Oradaki recovery kullanıyorum.Kalici recovery.Baska ne olabilir.Versiyon farkı aklıma geliyor.Twrp 3.0.2 kullanmistim sanirim ama ondan olacagini sanmiyorum.
Ben bir siteden miui versiyonun fastboot unu indirmistim.Oradaki recovery kullanıyorum.Kalici recovery.Baska ne olabilir.Versiyon farkı aklıma geliyor.Twrp 3.0.2 kullanmistim sanirim ama ondan olacagini sanmiyorum.
Şuan talimatlardaki gibi temizleme yapıp direk romu kurdu sistemi yeniden başlattam 20 dk oldu ama MI başlangıcıdna kaldı ???Nagout tan bu romu kurucam talimatlardaki gibi mi kurayım yoksa el bir dosya flaşlamam gerekicekmi ?
Bu rom da xposed kurmak sıkıntı çıkarır mı? flashlamada sorun olur mu?
Kapat.yeniden aç. Kaldığı yerden devam edecektir Eğer devam etmiyor ve aynı ekranda kalıyorsa romu yeniden yüklemen gerekiyorNagout tan bu romu kurucam talimatlardaki gibi mi kurayım yoksa el bir dosya flaşlamam gerekicekmi ?
[doublepost=1495834452,1495834396][/doublepost]
Şuan talimatlardaki gibi temizleme yapıp direk romu kurdu sistemi yeniden başlattam 20 dk oldu ama MI başlangıcıdna kaldı ???
Teşekkürler deniyicem.Olmazsa yarın devam ederimKapat.yeniden aç. Kaldığı yerden devam edecektir Eğer devam etmiyor ve aynı ekranda kalıyorsa romu yeniden yüklemen gerekiyor
Seninki kac saat ekran suresi veriyor ?Ben bir siteden miui versiyonun fastboot unu indirmistim.Oradaki recovery kullanıyorum.Kalici recovery.Baska ne olabilir.Versiyon farkı aklıma geliyor.
[doublepost=1495829422,1495829378][/doublepost]
Ben bir siteden miui versiyonun fastboot unu indirmistim.Oradaki recovery kullanıyorum.Kalici recovery.Baska ne olabilir.Versiyon farkı aklıma geliyor.
Aynı sorun bende de var %50 de kalıyor telefonu ne zaman aldınızarkadaşlar ben bu romu kurdum çok beğeniyorum fakat bende düzgün çaışmıyor mesela pil göstergesi %50 de sabit kalıyor full dolu olsada öyle görünüyor. bir ikincisi Google playden uygulama indiremiyorum hata veriyor acaba bunların sebebi 7.1 naought sürümünün üzerine kurmuş olmam olabilirmi _? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
iki hafta önceAynı sorun bende de var %50 de kalıyor telefonu ne zaman aldınız
Tam hesaplamadim.Ama 5 saati geçiyor.kesinSeninki kac saat ekran suresi veriyor ?
5 saat mi Benimki 3 saati zor buluyorTam hesaplamadim.Ama 5 saati geçiyor.kesin
Ayar yapman gerek.Pil kısmından,izinlerden..ben miui uygulamalarinin bazilarini dondurdum.ekran parlaklığını manuel ayarliyorum.tel elimden düşmüyor.5 saat mi Benimki 3 saati zor buluyor
[doublepost=1495972344,1495972238][/doublepost]Bazen arama gelmiyor karşı tarafta çalıyor ama telefonun ekranına gelmiyor bazen de çekiyor gösteriyor ama aradığımda ulaşılamıyor diyor kapatıp açınca düzeliyor bu sorun normal mi yoksa hatalı bir işlemim vs mi olmuştur?
Bende bu zamana kadar hiç böyle bir sorun olmadı.Bazen arama gelmiyor karşı tarafta çalıyor ama telefonun ekranına gelmiyor bazen de çekiyor gösteriyor ama aradığımda ulaşılamıyor diyor kapatıp açınca düzeliyor bu sorun normal mi yoksa hatalı bir işlemim vs mi olmuştur?
Sanırım yeni sürümlerde o hatayı verıyoriki hafta önce
Eski sürümde bende bu hatayı yaşamıştım ama en son versiyonda düzeldi en son versiyon olup olmadığını kontrol edinBazen arama gelmiyor karşı tarafta çalıyor ama telefonun ekranına gelmiyor bazen de çekiyor gösteriyor ama aradığımda ulaşılamıyor diyor kapatıp açınca düzeliyor bu sorun normal mi yoksa hatalı bir işlemim vs mi olmuştur?
Evet olabilir.baska bir açıklamasi yok gibi.Eski sürümde bende bu hatayı yaşamıştım ama en son versiyonda düzeldi en son versiyon olup olmadığını kontrol edin
R3 ü indirdim son sürüm ama neden oldu anlamadım 4g yi kapatınca düzeldi galiba şuan sıkıntı yok ama dediğin gibi eski sürüm hatası veriyor r3 son sürüm olmuyor mu?Eski sürümde bende bu hatayı yaşamıştım ama en son versiyonda düzeldi en son versiyon olup olmadığını kontrol edin
4g de iken arama geldiğinde ekrana bazen gelmiyor ve kayıtlara düşmüyor bu sorunu düzeltecek bi fix gelse tadından yenmez güncellemeye gerek duyulmazTüh.guncelleme gelmeyecekmiş dostlar.gm 5 plus da Donanimsal eksiklik varmış.Orochi usta demiş.O dediyse doğrudur.Bu haliyle kullanmaya devam.