mehmet kalaycı
Kayıtlı Üye
Play store'dan mobil veri üzerinden uygulama indiremiyorum
İyi akşamlar kardeşim,7.0 ocak güncellemeli stock yedeğime bu romdan sonra dönüş yapamadım. Yedek sorunsuz bir şekilde geri yükleniyor yani twrp de başarılı diyor ancak telefon açıldıktan sonra kilit ekranında iki saniye durup resetliyor sürekli kısır bir döngü devam ediyor. Kilit ekranında simkart takılı olmasına rağmen simkart yok bildirimi var. Yedeğimin dosyalarında sorun olmadığına eminim çünkü RR 5.8.0 dayken sorunsuz geri döndü stock roma.
İyi akşamlar kardeşim,
Kullandığın rom öncelikle stock rom onu anladım.
Kullandığın romdaki uygulamalar indirilirken 7.0 nougat sürümüne uygun iniyor. Aynı şekilde marshamllowa uyumlu olanlar da var olmayanlar da var.
Uyumlu olmayanlar bu sorunu yaratıyor olabilir.
Ayrıca stock romun dosya sistemi farklı olduğundan data sıkıntı çıkarır.
Sana tavsiyem snapchat yüklü ise sadece onu yedekle bide whatsapp.
Diğer uygulamaları da temiz kurulum ile google play store dan tekrar indirmen.
Snapchat gibi uygulamalar root varlığında çalışmıyor. Xposed ile alakalı değil bundan da haberiniz olsun.
Hattım Vodafone. Evet yükledim. Ama alakalı değil çünkü tekrar temiz kurulum yapınca da aynı sorun varHattınız nedir. Bu bu sorun sadece birkaç kişide görüldü. Birde twrp den romdan başka bişey yüklediniz mi
hocam ben yükledim sürekli ssistem arayüzü durdu hatası veriyor.romu silmek zorunda kaldım suanda
şu ekran görüntüsünde ki yazı tipi nin ismi nedir ve nerden buldunu söyleyebilirmisin dostum...Öncelikle teşekkürler. Rom çok stabil ve performanslı. Tema uygulamada, yazı tipi uygulamada hafıza kartı takılı olduğu halde hiç bir sorun yaşamadım. Stock romu aratmaz. Rootsuz kullandım.
Ön kamerada flash çalışmıyor.
Telefon görüşmelerinde başta ses sanki internet üzerindeki aramalarda ki gibi biraz kalitesiz geliyor ama ses baya fazla çıkıyor 1 dk sonra normale dönüyor. Ekran süresi stock romdan daha iyi geldi bana. Günlük kullanım için uygundır tavsiye ederim. Rootsuz halinde bile baya geliştirme imkanı sunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 35
Ekli dosyayı görüntüle 36
arkadaşlar merhaba rom dan sonunda miui ile gelen gömülü uygulamaları kaldırdım root yaptıktan sonra google uygulamaları da dahil olmak üzere mi drive mi cloud mi wallet MI barkod mi tarayıcı mi pusula mi game fm radio gibi uygulamaları sistem app remover isimli uygulama ile kaldırdım kaldırma esnasında uygulamalar durdu ifadesi aldım ama tamam değip geçince daha uyarı vermiyor sonra twrp den wipe kısmından fabrika ayarları yapıp yeniden başlattım ilk açılma 6-7 dk dan fazla sürdü. açılınca da daha uygulama durdu hatası vermedi şuan sorunsuz kullanıyorum gereksiz uygulamaları sildiğim için rom daha kullanışlı oldu. yalnız arkadaşlar bunlar dışında başka bir uygulamayı silmeyin bootloader de takılı kalıyor.. belki benim gibi bu uygulamalardan kurtulmak isteyenlere bir yardımı olur... [doublepost=1486361356,1486327018][/doublepost]şu şu ekran görüntüsünde ki yazı tipi nin ismi nedir ve nerden buldunu söyleyebilirmisin dostum...