kardeş dediğin gibi dün ben direk yaptım cihaz kitlendi açılmadı. tek çaren romu tekrardan temiz bir şekilde kurup yüklemen lazım. konuda anlatılan adımları sırası ile uygula sorunsuz sekilde kuracaksın rotu@Ezio kardeş şimdi temız rom kurulumu demıişsin o kadar uygulama yar felan vs gidecek ama direk yapsak olmazmı
supersu içinde varsuperSu neden kaldırıyoruz acil yardim edin
çok teşekkür ederimsupersu içinde var
@Ezio root da sorun var. kurulumu yaptıktan sonra viper for android desteği inince boot ekranında kalıyor.
Arkadaşlar GM5+ Miui v8 rom için SuperSU flaşladığınızda root işlemi gerçekleşmiyor. Bunun için aşağıda verdiğim apk ve zip dosyalarını cihazınıza indirin.
Rootu kaldırmak için Uninstall dosyasını indirip flaşlayın.
NOT: Temiz rom kurulumu yapmanız gereklidir.
KURULUM:
1) Romu kurduktan sonra cihazın açılmasını bekleyin.
2) TWRP'yi açıp indirdiğiniz Magisk-v11.1.zip dosyasını flaşlayın.
3)Cihaz açılınca MagiskManager-v4.2.6.apk uygulamasını kurun..
4)Cihazınızın root işlemleri tamam. Root Checker uygulaması ile root kontrolü yapabilirsiniz.
İlk sürüm için geçerliydi silelim hemen@Ezio temiz kurulum demissinde ben kurdum simdi root calisiyo yani sknti yok
Bi cevap lutfenKardesim magisk guncelleme istiyor yeni surume. Guncellesek sknti olurmu
Konuda güncel sürümü paylaştık sorun olmazKardesim magisk guncelleme istiyor yeni surume. Guncellesek sknti olurmu
[doublepost=1490379845,1490185914][/doublepost]
Bi cevap lutfen
zaten güncellemek istediği apkdır ondan dolayı sıkıntı olmazHerhangi bi flashlama olmadan magiskin istemis oldugu updateyi indirebilirim yani rootum bozulmaz ?
[doublepost=1490382543,1490382508][/doublepost]Herhangi bi flashlama olmadan magiskin istemis oldugu updateyi indirebilirim yani rootum bozulmaz ?
İlgin icin tesekkurler kadesm fakat simdi farkına vardım indirmek istedigi dosya zip olarak indirio ne yapmam lazmzaten güncellemek istediği apkdır ondan dolayı sıkıntı olmaz
pardon evet flaş dosyasına güncelleme gelmiş. twrpden yedek alıp sonra güncellemeyi deneyebilirsiniz.İlgin icin tesekkurler kadesm fakat simdi farkına vardım indirmek istedigi dosya zip olarak indirio ne yapmam lazm
Süpersin zaten olmuyor olsa onu verirdik. Magisk daha dün denedim sorunsuz çalışıyor.Arkadaşlar bir türlü şu mıuı 8 roma root yapamadık gitti.Supersu TWPR flashladım daha son kurulumda açtığımda sürekli donmuş gibi duruyor zorla kapatmaya çaılışıyorum.Daha sonra uyarı çıkıyor Bekle yada Kapat seçeneğiyle mecburen kapatmak zorunda kalıyorum.Ardında Magisk Manager 2.47 bunu flashlıyorum yine aynı sıkıntı yapıyor.Acaba nerde sıkıntı yapıyor anlamadım gitti.