yusuf-5896
Kayıtlı Üye
bencedeBeyler Bence Bugünde Gelmeyecek
hocam bize o şeklide yeter yollayın sizArkadaşlar fazla vakit ayıramadığım için çalışmalar biraz uzadı, şuanda pc başına geçtim ve rom ile ilgileniyorum. Temel işlevler bakımından çalışmayan birşey yok (Kamera,şebeke vs.) İnce detaylar üzerine çalışıyorum. Tamamlandığı vakitte sizlerle buluşacak. Bir iki foto bırakalım madem biraz daha bekleyin
hocam bu arada kusura bakmayın haddim olmayarak soruyorum ama bu gece gelir mi acaba ? çünkü qfil den stock yüklemeyi düşünüyordum da onun için gelecekse bekliyim sizi yoksa qfilden stock yükleyeceğimArkadaşlar fazla vakit ayıramadığım için çalışmalar biraz uzadı, şuanda pc başına geçtim ve rom ile ilgileniyorum. Temel işlevler bakımından çalışmayan birşey yok (Kamera,şebeke vs.) İnce detaylar üzerine çalışıyorum. Tamamlandığı vakitte sizlerle buluşacak. Bir iki foto bırakalım madem biraz daha bekleyin
hocam bu arada kusura bakmayın haddim olmayarak soruyorum ama bu gece gelir mi acaba ? çünkü qfil den stock yüklemeyi düşünüyordum da onun için gelecekse bekliyim sizi yoksa qfilden stock yükleyeceğim
Asderdd Hocam Bu Gece Gelirmi Peki Bari Onu Söyleyin Oda bize Yeter Hocam
ahah ciddi miAsderdd hocam twrp açık yazılım yüklü değil sizin paylaşmanızı bekliyorum
Biz Beklemedeyiz Hocam Yetişmezse de Canınız SağolsunYetiştirmeye çalışacağım ama söz vermiyorum.
Ağızınızdan bal damlıyorYetiştirmeye çalışacağım ama söz vermiyorum.
çiddiyim vallaahah ciddi mi
Asderdd hocam elleriniz daha gençmiş miui 11-12 gelecek belli biz yerimizi alalımArkadaşlar fazla vakit ayıramadığım için çalışmalar biraz uzadı, şuanda pc başına geçtim ve rom ile ilgileniyorum. Temel işlevler bakımından çalışmayan birşey yok (Kamera,şebeke vs.) İnce detaylar üzerine çalışıyorum. Tamamlandığı vakitte sizlerle buluşacak. Bir iki foto bırakalım madem biraz daha bekleyin