vuralscn' Alıntı:çift sim kartlı modele uyumsuzmudur yoksa anlayamadım
ezio89' Alıntı:vuralscn' Alıntı:çift sim kartlı modele uyumsuzmudur yoksa anlayamadım
Benim çift sim sıkıntı yok
vuralscn' Alıntı:ezio89' Alıntı:Benim çift sim sıkıntı yok
kurulumu nasıl yaptın peki.. R.Remix rom üzerine kurdum ben olmuyor
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Cihazınızda rr yada cm romu kurulu ise;[/font]Wes' Alıntı:@"vuralscn" şaka mısın arkadaşım RR 6.0.1 üzerine CM14 mü kurulur? Okuyup kurun romları, sonra olmayan sorunlarla geliyorsunuz
vuralscn' Alıntı:[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Cihazınızda rr yada cm romu kurulu ise;[/font]Wes' Alıntı:@"vuralscn" şaka mısın arkadaşım RR 6.0.1 üzerine CM14 mü kurulur? Okuyup kurun romları, sonra olmayan sorunlarla geliyorsunuz
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
TWRP recovery'yi açın temizle bölümüne girin, altta bulunan butonu kaydırın.
Daha sonra Yükle bölümünden indirdiğiniz rom dosyasını bulup seçin, Altta bulunan butonu kaydırarak romu yükleyin.
Ardından cihazı yeniden başlatın.
[/font]
Hocam madem bayram şekeri gibi parladın bilginle bu üstteki bilgi verilmiş bana açıkla o zaman bende düzgün bi şekildekurayım..
Şimdi stock 7.0 kurup üzerine twrp ve bunu kurabilirmiyim root yapmadan bunuda açıklarsanız sevinirim..
Eyvallah hocam deniyecem sağolunWes' Alıntı:vuralscn' Alıntı:[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Cihazınızda rr yada cm romu kurulu ise;[/font]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
TWRP recovery'yi açın temizle bölümüne girin, altta bulunan butonu kaydırın.
Daha sonra Yükle bölümünden indirdiğiniz rom dosyasını bulup seçin, Altta bulunan butonu kaydırarak romu yükleyin.
Ardından cihazı yeniden başlatın.
[/font]
Hocam madem bayram şekeri gibi parladın bilginle bu üstteki bilgi verilmiş bana açıkla o zaman bende düzgün bi şekildekurayım..
Şimdi stock 7.0 kurup üzerine twrp ve bunu kurabilirmiyim root yapmadan bunuda açıklarsanız sevinirim..
RR üstüne kurdum deyince wipe yapmadan flasladım gibi anlaşılıyor. Yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın.
Stock 7.0'dayken TWRP kurun, wipeleri yaptıktan sonra Romu kurun.