TheNexus' Alıntı:Akşama doğru olur diyelim şimdi sürekli girip bakmanıza gerek yok. Tabi her şey @Asderdd e kalmış
ayhan71' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Akşama doğru olur diyelim şimdi sürekli girip bakmanıza gerek yok. Tabi her şey @Asderdd e kalmış
Abim delirecez ya....lütfen ihsan abimize özeldende ulaşamıyoruz....lütfen...ciddi ciddi...stresdeyim :angel:
ayhan71' Alıntı:Daha önce discovery 1 kullandık.onda bir türlü cm olmadı..bu telefonuda aslında cm için aldım diyebilirim...akşam olmadan verilirse çok iyi olur.... saygılarımla.......
Affına sığınarak....Hep birlikde Asderdd......diyelim...belki bizi duyar....verir romu.....????
mvrucu123' Alıntı:Merhaba kardeşler vAllahi bende dört gözle rom hakkındaki yorumları merak ediyorum biktim şu an mi batarya performansından
ayhan71' Alıntı:Hay ben sizi ne edeyim....nerde rom....her sayfaya tek tek baktım ....yine yok.....yok böyle,yok şöyle...yok şurası akıyor....ya gözünüzü sevdiğim verin şunu da....
TheNexus' Alıntı:mvrucu123' Alıntı:Merhaba kardeşler vAllahi bende dört gözle rom hakkındaki yorumları merak ediyorum biktim şu an mi batarya performansından
Rom çok performanslı , yağ gibi kayıyor. Temalar sayesinde görsellik size kalmış. Birkaç kişileştirme de yapabiliyorsunuz. Stocktan iyi yani. Bence Resurrection Remix ROMu kurun romun heryerini kendinize özel yapabiliyorsunuz kişileştirebiliyorsunuz. Kişileştirmesi en çok olan ROM ve performansı da CM ile aynı. Bence en iyisi RR ROM.
mvrucu123' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Rom çok performanslı , yağ gibi kayıyor. Temalar sayesinde görsellik size kalmış. Birkaç kişileştirme de yapabiliyorsunuz. Stocktan iyi yani. Bence Resurrection Remix ROMu kurun romun heryerini kendinize özel yapabiliyorsunuz kişileştirebiliyorsunuz. Kişileştirmesi en çok olan ROM ve performansı da CM ile aynı. Bence en iyisi RR ROM.
Kardeşim benim için önemli olan batarya performansı ilk başta ve yani romu atarken sağlam temiz bi kurulum nasıl yapılır anlatırsanız çok güzel olur ?
TheNexus' Alıntı:mvrucu123' Alıntı:Kardeşim benim için önemli olan batarya performansı ilk başta ve yani romu atarken sağlam temiz bi kurulum nasıl yapılır anlatırsanız çok güzel olur ?
İlk kez kuracaksanız: Temizle bölümüne girin verilerin şifresini kaldır diyin. Sonra ROMu flashlayın ana menüye dönüp gapps flashlayın. En temiz kurulum.
Daha önce kurduysanız:Temizle bölümünden Gelişmiş Temizlik diyin. SD kart ve Dahili hafıza dışında hepsini seçin ve temizleyin. Sonra ROMu flashlayın ana menüye dönüp gapps flashlayın. En temiz kurulum.
Asderdd' Alıntı:@"frelinnn" yaklaşık bir buçuk saat sonra Ressurection Remix, 3 saat sonra yeni Sürüm CyanogenMod gelecek, beklemenizi tavsiye ederim.