Orochi™' Alıntı:Arka planda çalışan uygulamaları sonlandırmak pile etki etmez
Uygulamalar otomatik olarak yeniden çalışmaya devam eder
Pil sorunu için çözümü ancak Google yapar çıkacak olan güncellemeler ile sorun çözülebilir .
fatihkerim' Alıntı:Discoverde ise yarar mı acaba
mrjack' Alıntı:fatihkerim' Alıntı:Discoverde ise yarar mı acaba
Yarayabilir kullan bence denemekten zarar gelmez
?
ali_baba_5151' Alıntı:güzelmiş teşekkürler
asdfghjk' Alıntı:Bende denedim ama bi fark göremedim. Siz ne kadar iyi olduğunu düşünüyorsunuz?Ne kadar fark ediyor size göre ?
mrjack' Alıntı:asdfghjk' Alıntı:Bende denedim ama bi fark göremedim. Siz ne kadar iyi olduğunu düşünüyorsunuz?Ne kadar fark ediyor size göre ?
Bi akşam şarjdan çıkarırken şarj 100 iken sabah bi baktım 65 filan ertesi gün bu uygulamayı kurduğumda sabah kalkınca şarjım 96 gibi güzel bi sonuç gördüm bu yüzden paylaşma gereği duydum bu yani
asdfghjk' Alıntı:mrjack' Alıntı:asdfghjk' Alıntı:Bende denedim ama bi fark göremedim. Siz ne kadar iyi olduğunu düşünüyorsunuz?Ne kadar fark ediyor size göre ?
Bi akşam şarjdan çıkarırken şarj 100 iken sabah bi baktım 65 filan ertesi gün bu uygulamayı kurduğumda sabah kalkınca şarjım 96 gibi güzel bi sonuç gördüm bu yüzden paylaşma gereği duydum bu yani
Bende hiç öyle bir sorun yok.En fazla 2-3 şarj gidiyor. Benim ksstettigim bu değil. Normal kullanımda ne kadar verim aldınız?