playa girmiyor diyorRygebin' Alıntı:Play storedakileri tüm uygulamaları güncelleyin.
FoggyFa' Alıntı:playa girmiyor diyorRygebin' Alıntı:Play storedakileri tüm uygulamaları güncelleyin.
LP'ye geçin,rahatlarsınız..msahin' Alıntı:Aynen bende de bütün herşey sağlam bir tek play store bozuk en önemlisi yaniplaystore acılmiyor. Zırt pırt playstore Durdu hatası veriyor acılmadığı halde. Google play hizmetlerini güncellemek için apksini indirdim onu cozdum ancak play store ölü ne yapacam play storesuz marshmelow ubirde dokunmatik bi tuhaf geldi kilit ekranı falan daha zor açılıyor kaydırmalar felan bi değişuk
msahin' Alıntı:Fabrika ayarlarına donsem düzelirmi sizce, şimdi LP ye dönerken bozarım ben telefonu
msahin' Alıntı:Format derken ayarlardan girip fabrika ayarlarına mi dön dedin.
Cihazın kendi recovery si mevcut bende. Birde Herhangi bi anlatım varmı forumda bakabilecegimRygebin' Alıntı:msahin' Alıntı:Format derken ayarlardan girip fabrika ayarlarına mi dön dedin.
Recoveryden yaparsanız daha iyi olur..
RomMaster' Alıntı:Radyo ozelligi bandrol vergisinden dolayı kernelden kapalı olması lazım
kerem4535' Alıntı:formattan sonra fm radyoyu yükleyince geliyor mu?
monvance' Alıntı:RomMaster' Alıntı:Radyo ozelligi bandrol vergisinden dolayı kernelden kapalı olması lazım
çözümü olabilir mi bunun. annem tutturduda fm radyo yükle diye