onur5488
Yönetici
ÇAKIRBEYLİ' Alıntı:
Evet sıfırlanacak.işlemi yap sonra iyice bir temizle telefonu sonra tertemiz romu kur .
ÇAKIRBEYLİ' Alıntı:
ertas38' Alıntı:UB_' Alıntı:üStad gmd 4gb brick oldu .oğu yöntemleri denedim yapamadım sizin bir bilginiz varmı acaba _?
bu video yu izleyip yapabilirsin kardeşim : link
burdan da tlf a uygun olanı ındırırsın kardeşim :link_1
bırde partıtıon yaparken 4gb lık modelse tlf bu uygulamadan senın ıcın olanlar 2 ve 3 çü seceneklerden bırını yapman gereklı.
saw' Alıntı:hocam root oldu recovery-twrp3.0.2 yüklendi halde telefonu resetledim ama yüklenmedi telefonun orjinal cwr boot yüklü geldi 3 kere denedim olmadı
bu video yu bak kardeşım yaparsın kesın cozum link : root çözümü
meher' Alıntı:İfont nasıl çalışıyor? Ne yaptımsa olmadı. Xposed, ifont güncelleme falan da işe yaramadı. Teşekkürler...
ifont degil kardeşim x posed olmadan yazı sitilini degiştirmenin en güzel ve etkılı yolu : LİNK
bu uygulama
hocam yazı tipini degiştirmek için artık xposed a gerek kalmadı fontster adlı uygulama yapıyor sagolsun
takeabread' Alıntı:İlk defa root atarken sorun yaşasam da romu sonunda sıkıntısız kurdum. Tekrardan ellerine sağlık.
Fakat miui mantığına henüz vakıf değilim. Bi hesabım var mı ya da almalı mıyım?
ve de mi mesajı nasıl kapatıcam? Onu görebilmiş değilim
onur5488' Alıntı:takeabread' Alıntı:İlk defa root atarken sorun yaşasam da romu sonunda sıkıntısız kurdum. Tekrardan ellerine sağlık.
Fakat miui mantığına henüz vakıf değilim. Bi hesabım var mı ya da almalı mıyım?
ve de mi mesajı nasıl kapatıcam? Onu görebilmiş değilim
Hesap temaları indirmek için şart bir tane oluştur.
Mı mesajada mesajlaşma/ menü tuşuna tıklayın ayarlar açılacak en üstte açık olup olmadığı yazar.
takeabread' Alıntı:onur5488' Alıntı:
Hızlı dönüş için çok teşekkür ederim. Yalnız o mesaj menüsünü nasıl açtın nedense anlayamadım? Ana menüde mesajlarla bir ilgisi yok tamam, Mi Hesabı'na girince de bulamadım ama.
Bir de başlıkta klavye fix de vardı sanırım değil mi? Ben bir sorun yaşamıyorum şu an klavyede ama.
onur5488' Alıntı:takeabread' Alıntı:Hızlı dönüş için çok teşekkür ederim. Yalnız o mesaj menüsünü nasıl açtın nedense anlayamadım? Ana menüde mesajlarla bir ilgisi yok tamam, Mi Hesabı'na girince de bulamadım ama.
Bir de başlıkta klavye fix de vardı sanırım değil mi? Ben bir sorun yaşamıyorum şu an klavyede ama.
Mi hesabı oluşturman lazım.mesajlaşma ya gir sonra telefonun solundaki tuşa basacaksın.
Klavye sorunsuz.
Demonhard' Alıntı:Teşekkür ederim hocamonur5488' Alıntı:http://forum.turkdevs.com/konu-logo-bootanimation-miui-8-style.html bunu hiçbir işlem yapmadan custom recoveryden flashla kapalı şarj moduda var.
takeabread' Alıntı:Demonhard' Alıntı:Teşekkür ederim hocam
Hocam işlemi yaptın mı?
Ben yükledim ve telefon şu an açılışta takılı kalıyor...
onur5488' Alıntı:takeabread' Alıntı:Hocam işlemi yaptın mı?
Ben yükledim ve telefon şu an açılışta takılı kalıyor...
Rom yüklerken uyarılar kısmını okuyunuz.usb hata ayıklamayı kapattığınızdan dolayı bootta kalmışşınızdır.bootlogo &bootanimasyonun telefonun açılışta kalmasıyla alakası yoktur.
takeabread' Alıntı:onur5488' Alıntı:Rom yüklerken uyarılar kısmını okuyunuz.usb hata ayıklamayı kapattığınızdan dolayı bootta kalmışşınızdır.bootlogo &bootanimasyonun telefonun açılışta kalmasıyla alakası yoktur.
Hocam haklısınız alakası yok da usb hata ayıklamayı da kapamadım ki...
Şimdi bir sonraki sürümü indiriyorum, wipe yapıp onu kurucam inşallah.
Hocam bir de başta araçlardan "kontrol et ve optimize et"den kasıt nedir? Onu yapamamıştım.
onur5488' Alıntı:takeabread' Alıntı:Hocam haklısınız alakası yok da usb hata ayıklamayı da kapamadım ki...
Şimdi bir sonraki sürümü indiriyorum, wipe yapıp onu kurucam inşallah.
Hocam bir de başta araçlardan "kontrol et ve optimize et"den kasıt nedir? Onu yapamamıştım.
Başka bir hata yapmışsınız demek ki .güvenlik/iyi hale getir.yaparsan usb hata ayıklama yı sistem açığı görüp kapatıyor.