nickwildcard
Kayıtlı Üye
Teşekkürler
saw' Alıntı:hocalarım ilk yükleyecegim general mobile discovery en stabil sürüm hangisi bunumu yüklemeliyim
onur5488' Alıntı:saw' Alıntı:hocalarım ilk yükleyecegim general mobile discovery en stabil sürüm hangisi bunumu yüklemeliyim
Bu stabil sürümlerin en günceli gönül rahatlıyla kurabilirsiniz.
sercrazy' Alıntı:Merhaba, öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler. 4-5 aydır discovery kullanmıyordum, v7 di ben en son kullanırken, yani miui v8 ilk defa yükleyeceğim. Bir kaç sorum olacak;
1. Şu anda v8 için developer mı global mı daha stabil ve kullanılabilir durumda, hangisi daha az ram kullanıyor ?
2. Developer sürümünde performans tweak vermişsiniz, bunu global sürüme de yükleyebiliyor muyuz ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
saw' Alıntı:onur5488' Alıntı:Bu stabil sürümlerin en günceli gönül rahatlıyla kurabilirsiniz.
hocam root yapamadım hangi program kullandıysam olmadı...TWRP yüklemek için ne yapmam gerekir general mobile discovery kitkat
onur5488' Alıntı:sercrazy' Alıntı:Merhaba, öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler. 4-5 aydır discovery kullanmıyordum, v7 di ben en son kullanırken, yani miui v8 ilk defa yükleyeceğim. Bir kaç sorum olacak;
1. Şu anda v8 için developer mı global mı daha stabil ve kullanılabilir durumda, hangisi daha az ram kullanıyor ?
2. Developer sürümünde performans tweak vermişsiniz, bunu global sürüme de yükleyebiliyor muyuz ?
Daha az ram kullanımı istiyorsan 6.7.5 ı kur bariz bir hız farkı var diğer sürümlere göre.stabil sürümde iyi onada kurabilirsiniz tweaki.ama 6.7.5 e göre ram kullanımı daha fazla stabil sürümün.güncel istiyorsan da en güncel stabil sürümüdür.
saw' Alıntı:hocam root yapamadım hangi program kullandıysam olmadı...TWRP yüklemek için ne yapmam gerekir general mobile discovery kitkat
Kingroot kullan.sonra mobile uncle tools,rashr,flashify vb.uygulamalardan bir tanesini yükle sonra forumda twrp img olanını indir.söylediğim uygulamalardan birinden img yi yükle.
onur5488' Alıntı:sercrazy' Alıntı:Merhaba, öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler. 4-5 aydır discovery kullanmıyordum, v7 di ben en son kullanırken, yani miui v8 ilk defa yükleyeceğim. Bir kaç sorum olacak;
Daha az ram kullanımı istiyorsan 6.7.5 ı kur bariz bir hız farkı var diğer sürümlere göre.stabil sürümde iyi onada kurabilirsiniz tweaki.ama 6.7.5 e göre ram kullanımı daha fazla stabil sürümün.güncel istiyorsan da en güncel stabil sürümüdür.
ÇAKIRBEYLİ' Alıntı:İyi aksamlar aga play storeden uygulama indirince hafiza dolu diyor bi uygulama silmem icin ekran cikiyor ama telefinda bos 11 gb var