AloneMan' Alıntı:Bak bunu öğrendiğim iyi oldu @"ByRomcu™" valla bana aldıracaksınız en sonunda GM 5 Plusı
TheNexus' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Bak bunu öğrendiğim iyi oldu @"ByRomcu™" valla bana aldıracaksınız en sonunda GM 5 Plusı
Ben de dönüştürücüyle denemiştim olmamıştı demekki data desteklemiyormuş.
AloneMan' Alıntı:TheNexus' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Bak bunu öğrendiğim iyi oldu @"ByRomcu™" valla bana aldıracaksınız en sonunda GM 5 Plusı
Ben de dönüştürücüyle denemiştim olmamıştı demekki data desteklemiyormuş.
Oyun performansı nasıl memnun musun ?
ByRomcu™' Alıntı:Ow ye
Otg tamamdır...
Ahey ahey alcan bu teli abey @"AloneMan"
asdf9779' Alıntı:Bende bugün sipariş verdim 1.5$ malum sitede. Artık 1ay sonra gelir
Kapatmaz diye umuyorum , kapatırsa 1.5$ birşey olmazTheNexus' Alıntı:asdf9779' Alıntı:Bende bugün sipariş verdim 1.5$ malum sitede. Artık 1ay sonra gelir
Üzgünüm ama sanırım GM OTG desteğini kapatabilir (4G gibi) ama kapatmazsa hayırlı olsun.
Furkan Yaldız' Alıntı:Beyler size bir sorum olacak gm 4gyede olduğu gibi cm rom ve kernel çıkarmı bu telefona da onların çıkacağını bilsem bende hemen alacam :what: :angel:
Furkan Yaldız' Alıntı:Beyler size bir sorum olacak gm 4gyede olduğu gibi cm rom ve kernel çıkarmı bu telefona da onların çıkacağını bilsem bende hemen alacam :what: :angel:
GMci81' Alıntı:Furkan Yaldız' Alıntı:Beyler size bir sorum olacak gm 4gyede olduğu gibi cm rom ve kernel çıkarmı bu telefona da onların çıkacağını bilsem bende hemen alacam :what: :angel:
Büyük ihtimal çikar @"AloneMan" hocam bu cihazdan alicakmis.
AloneMan' Alıntı:GMci81' Alıntı:Furkan Yaldız' Alıntı:Beyler size bir sorum olacak gm 4gyede olduğu gibi cm rom ve kernel çıkarmı bu telefona da onların çıkacağını bilsem bende hemen alacam :what: :angel:
Büyük ihtimal çikar @"AloneMan" hocam bu cihazdan alicakmis.
Cikmaz. Çünkü klon cihaz yok. Kaynak kodu yok. Çıkacağını hiç sanmıyorum.
onurbbr' Alıntı:Wileyfox storm telefonunun özelliklerine bir bakmanızı tavsiye ederim
Furkan Yaldız' Alıntı:onurbbr' Alıntı:Wileyfox storm telefonunun özelliklerine bir bakmanızı tavsiye ederim
Bence fayda etmez çünkü wileyfox 615 kullanıyor 5+ ise 617 kullanıyor :|