abdullah836
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar e tab 5'e rom attım android sürümü 6.0 oldu ama Gameloft'un oyunları açılmıyor ne yapmalıyım?
Apollo76' Alıntı:TeleService.apk varmı tablette? Bu sorun lite rom da vardı ve sorunu TeleService.apk idi. :sigaraiciyor:
Apollo76' Alıntı:Bunlardan önce ( Tablet rootlu olması gerekir.) es dosya yöneticisinde sol kısımdaki alt bölüme bas root gezginini aktifleştir. Stock romdaki TeleServise.apk yi al (system/app klasörünün içinde) sonra es dosya yöneticisinde üst kısımda buna ( / )bas sonra system klasörüne gir, app klasörüne gir yapıştır.
Apollo76' Alıntı:Bu konudaki stock romu indir sonra aç system klasörüne gir app klasörüne gir TeleService.apk yi masaüstüne çıkart sonra kopyala(yukarıdaki anlatımı oku) dediğim yöntemle system app klasörünün içine yapıştır.
forum.turkdevs.com/konu-twrp-stock-etab5-stock-by-captain-bilgisayarsiz.html
abdullah836' Alıntı:Apollo76' Alıntı:Bu konudaki stock romu indir sonra aç system klasörüne gir app klasörüne gir TeleService.apk yi masaüstüne çıkart sonra kopyala(yukarıdaki anlatımı oku) dediğim yöntemle system app klasörünün içine yapıştır.
eyvallah çok sağol şimdi denerim
evet onu kurdum ama hiç beğenmedim zaten ondan sonra oyunlar açılmıyormehmetyigit' Alıntı:Dan osmu kurdunuz nasil o rom bende indirdim bekliyorum
kardeşim eyvallah çalıştşApollo76' Alıntı:abdullah836' Alıntı:Apollo76' Alıntı:Bu konudaki stock romu indir sonra aç system klasörüne gir app klasörüne gir TeleService.apk yi masaüstüne çıkart sonra kopyala(yukarıdaki anlatımı oku) dediğim yöntemle system app klasörünün içine yapıştır.
eyvallah çok sağol şimdi denerim
Bişey değil. :laugh:
Apollo76' Alıntı:Sorun çözüldüyse ne mutlu bana :laugh:
Apollo76' Alıntı:TeleService.apk yine silindiği için olabilir. Sonradan eklendiği için galiba. En iyi sen başka bir rom at.
frknakts11' Alıntı:Hocam system/app klasorune degil, system/priv-app klasorune atacaksin. Daha sonra dosya ozelliklerine tiklayip izinleri rw r r yapacaksin. Okuma izinlerinin hepsi acik, yazma iznine sadece sahip olana tik atacaksin.
frknakts11' Alıntı:Hocam system/app klasorune degil, system/priv-app klasorune atacaksin. Daha sonra dosya ozelliklerine tiklayip izinleri rw r r yapacaksin. Okuma izinlerinin hepsi acik, yazma iznine sadece sahip olana tik atacaksin.
abdullah836' Alıntı:frknakts11' Alıntı:Hocam system/app klasorune degil, system/priv-app klasorune atacaksin. Daha sonra dosya ozelliklerine tiklayip izinleri rw r r yapacaksin. Okuma izinlerinin hepsi acik, yazma iznine sadece sahip olana tik atacaksin.
rw r r derken izinlerden tam olarak hangisini işaretleyeceğiz
yine olmadıIncredible™' Alıntı:abdullah836' Alıntı:frknakts11' Alıntı:Hocam system/app klasorune degil, system/priv-app klasorune atacaksin. Daha sonra dosya ozelliklerine tiklayip izinleri rw r r yapacaksin. Okuma izinlerinin hepsi acik, yazma iznine sadece sahip olana tik atacaksin.
rw r r derken izinlerden tam olarak hangisini işaretleyeceğiz
644 olcak.En soldaki 3ü ve üstten 2. Kutu tikli olacak