F
l
Flaşladım recovery is not seandroid enforcing hatası alıyorum şimdi ?
[doublepost=1509059957,1509059919][/doublepost]Ha tamam ilk seferde o hatayı verdi de şuan açılıyo cihaz
[doublepost=1509062857][/doublepost]Dostum rootlayıp fabrika ayarlarına sıfırladım twrpden kendi kendine sıfırladı açıldı telefon içinde ne octonetwork var ne de supersu uygulaması. Şimdi tekrar yedeği geri yüklüyorum
Twrp rotu silebilir ama sistem uygulamasını silmesi imkansız bir şey yanlış ama ne çünkü ben defalarca twrp den hatta manuel elimle system dahil her şeyi wipe yaptığım halde uygulama gitmedi. Sistem uygulaması yaparken izinlerde sorun olmasın.
[doublepost=1509087477][/doublepost] Ben şimdi şöyle yaptım twrp'den her şeyi sildim (otg tiki hariç her şeyi işaretledim zaten otg yoktu swipe yaptım) sonra twrp ekranında cihazı pc ye bağladım ve önceki bir twrp yedeğimi telefonun hafızasına attım ( twrp- bacups kısmına) yine twrpden restore yaparak önceki (data ve cache hariç hepsinin yedeğini almıştım ve octonetwork sistem appsiydi) yedeği yükledikten sonra kurulum yaptım ana ekrana kadar geldim daha sonra supersu flaşladım (twrp den) sonra sana attığım linkteki dosyadan root attım (bu şekilde twrp gitti offical recovery var şu an) daha sonra octonetworku kurup sistem uygulaması yaptım telefonu kapattım açtım bu kısımda ilginçtir ki telefon bana şöyle bir uyarı verdi (cihaz çift simden tek sime geçiş yapmıştır kapatıp açmanız gerekli) ben de telefonu yeniden başlattım ve şu an yaklaşık 5 saattir sadece en başka supersu uyarı veriyor başka da uyarı almadım kayıtlarda da octonetwork gözükmüyor bi kaç defa açıp kapadım yine sadece başta bildirim veriyor. Şebeke de gidip gelmiyor her şey normal.
Format denemedim ama sorun olacağını sanmıyor ki şu an format atamam artık böyle kullanacağım çünkü yıldım.. Sen de benim yaptığım gibi bir yap istersen bir de format at olmazsa da artık öyle kullan satacağın zaman android 6 atar telefoncudan cert yükletirsin buna takılmana değmez çünkü 6 da sadece kamera sorunu oluyor o da hallediliyor.
Düzeltme: Şebeke yine gidip geliyor ama 2sn falan 2-3 saatte bir oluyor benim için sorun değil bu şekilde kullanacağım daha uğraşamam.
Fakat ilginç ya once olmuyorduu ya da acaba önceden de bağlantı gidiyordu ben mi fark etmedim. Fakat sorun süpesu da falan değil direkt octonetwork uygulamasında çünkü ilk uyarıyı o veriyor sanki beyazmış gibi çalışıyor.