cm13 yukluyorum sonra gapps yukluyorum telefpn açılınva malesef durdu diye hata alıyor yokmu çözümü
siyarkblk Kayıtlı Üye 26 May 2016 #1 cm13 yukluyorum sonra gapps yukluyorum telefpn açılınva malesef durdu diye hata alıyor yokmu çözümü
Kadirdroid Yönetici 28 May 2016 #4 com.android.process.media tarzı bir hata alıyorsan romu kurduktan sonra telefonu açmadan gapps yüklemelisin.Yada wipe data yapip gapps yükle direkt.
com.android.process.media tarzı bir hata alıyorsan romu kurduktan sonra telefonu açmadan gapps yüklemelisin.Yada wipe data yapip gapps yükle direkt.
Kadirdroid Yönetici 28 May 2016 #6 Cvp: RE: g3 beat cm13 gapps siyarkblk' Alıntı: Eyv denicem Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sonucu yaz.Birde mesajimi alintilaki bana bildirim gelsin :goodbye:
Cvp: RE: g3 beat cm13 gapps siyarkblk' Alıntı: Eyv denicem Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sonucu yaz.Birde mesajimi alintilaki bana bildirim gelsin :goodbye:
siyarkblk Kayıtlı Üye 28 May 2016 #7 Cvp: RE: g3 beat cm13 gapps Kadirdroid' Alıntı: siyarkblk' Alıntı: Eyv denicem Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sonucu yaz.Birde mesajimi alintilaki bana bildirim gelsin :goodbye: Genişletmek için tıkla ... Okei
Cvp: RE: g3 beat cm13 gapps Kadirdroid' Alıntı: siyarkblk' Alıntı: Eyv denicem Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sonucu yaz.Birde mesajimi alintilaki bana bildirim gelsin :goodbye: Genişletmek için tıkla ... Okei