ömertr645' Alıntı:Stock ROM için olan bugün paylasilacak mi acaba yarın demissiniz ama stock roma kuranlar var
Manüel olarak kurabilirsiniz. Eski anlatıma bakın.
Salonda 14 mbit yeterli çekiyordu. Buda şimdiki hali.
ömertr645' Alıntı:Stock ROM için olan bugün paylasilacak mi acaba yarın demissiniz ama stock roma kuranlar var
srob' Alıntı:CM 12.1 için deniyeceğim şimdi
mustioo' Alıntı:srob' Alıntı:CM 12.1 için deniyeceğim şimdi
Deneyimlerinizi yazar misiniz ?
ömertr645' Alıntı:paylasılan dosya şu an stock 6.0.1 için twrpden flashlanabilirmi geçen ki gibi açılışta kalmayalım da
Nhmanas' Alıntı:Direk build.prop dosyasını değiştirmek yerine add_to_buildprop.sh dosyası yapsaydınız her ROM ve her telefon için uyumlu olurdu. Echo komutları ile sadece ekleme yapar, varolan satırları silmezdiniz.
Dosyayı inceledim. Kim hazırladıysa cm12.1 ROM üzerinde tüm build.propunu kopyalamış. Yanlış olmuş bence
Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Direk build.prop dosyasını değiştirmek yerine add_to_buildprop.sh dosyası yapsaydınız her ROM ve her telefon için uyumlu olurdu. Echo komutları ile sadece ekleme yapar, varolan satırları silmezdiniz.
Dosyayı inceledim. Kim hazırladıysa cm12.1 ROM üzerinde tüm build.propunu kopyalamış. Yanlış olmuş bence
Biliyorum yanlış oldu , düzeltmem lazım
cengizz' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Direk build.prop dosyasını değiştirmek yerine add_to_buildprop.sh dosyası yapsaydınız her ROM ve her telefon için uyumlu olurdu. Echo komutları ile sadece ekleme yapar, varolan satırları silmezdiniz.
Biliyorum yanlış oldu , düzeltmem lazım
6.0 da açılışta kalma sorunu oluyor. Acaba arkadaşın bu tweak yerine bahsettiği buildprop.sh ve echo komutları ile uygulama yolunu daha açıklayıcı şekilde anlatırmısınız . O şekilde yapmayı deniyim , komşuya bağlanma sıkıntısı çekiyorum odamda :sweat:
MertSalman' Alıntı:Açılışta takıldı ne yapıcam şimdi ?
MertSalman' Alıntı:Format atsam olur mu ?