TEMAYI İNDİR GM Discovery cihazları için kullanılan temayı MİUİ için yaptım arkadaşlar.
Gönüldaş Aktif Üye 30 Eki 2015 #1 TEMAYI İNDİRGM Discovery cihazları için kullanılan temayı MİUİ için yaptım arkadaşlar.
Gönüldaş Aktif Üye 30 Eki 2015 #3 AloneMan' Alıntı: Miui kullanmıyorum ama guzel tema ellerine saglik Genişletmek için tıkla ... Miui zaten başlı başına iyi bir rom GM Discovery cihazını unutmayalım dedik.
AloneMan' Alıntı: Miui kullanmıyorum ama guzel tema ellerine saglik Genişletmek için tıkla ... Miui zaten başlı başına iyi bir rom GM Discovery cihazını unutmayalım dedik.
Gönüldaş Aktif Üye 30 Eki 2015 #5 Rygebin' Alıntı: Elinize sağlık hocam , çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim arkadaşlar o sizin gönlünüzün ve gözünüzün güzelliği. Hatalarımı da belirtirseniz sevinirim, hatalar hatırlatıldıkça güzeldir.
Rygebin' Alıntı: Elinize sağlık hocam , çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim arkadaşlar o sizin gönlünüzün ve gözünüzün güzelliği. Hatalarımı da belirtirseniz sevinirim, hatalar hatırlatıldıkça güzeldir.