@fatih ağına artık hiç baglanılmıyor ip adresi alınıyor diyor kalıyor.
F Furkanunall Kayıtlı Üye 3 May 2016 #1 @fatih ağına artık hiç baglanılmıyor ip adresi alınıyor diyor kalıyor.
Kadirdroid Yönetici 3 May 2016 #2 Ağa basili tut gelismisden ip'yi statik yap ve ip adresinin son hanesini değistirmen yeterli.
F Furkanunall Kayıtlı Üye 4 May 2016 #3 Cvp: RE: Fatih wifi Kadirdroid' Alıntı: Ağa basili tut gelismisden ip'yi statik yap ve ip adresinin son hanesini değistirmen yeterli. Genişletmek için tıkla ... O dediğin yeri bulamadım ama onla alakası yok herhalde. Modemin ışığı yeşil yanıp sönüyo galiba şifreyi degistirecekler.
Cvp: RE: Fatih wifi Kadirdroid' Alıntı: Ağa basili tut gelismisden ip'yi statik yap ve ip adresinin son hanesini değistirmen yeterli. Genişletmek için tıkla ... O dediğin yeri bulamadım ama onla alakası yok herhalde. Modemin ışığı yeşil yanıp sönüyo galiba şifreyi degistirecekler.
Kadirdroid Yönetici 4 May 2016 #4 Cvp: RE: Fatih wifi Furkanunall' Alıntı: Kadirdroid' Alıntı: Ağa basili tut gelismisden ip'yi statik yap ve ip adresinin son hanesini değistirmen yeterli. Genişletmek için tıkla ... O dediğin yeri bulamadım ama onla alakası yok herhalde. Modemin ışığı yeşil yanıp sönüyo galiba şifreyi degistirecekler. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin o zaman.
Cvp: RE: Fatih wifi Furkanunall' Alıntı: Kadirdroid' Alıntı: Ağa basili tut gelismisden ip'yi statik yap ve ip adresinin son hanesini değistirmen yeterli. Genişletmek için tıkla ... O dediğin yeri bulamadım ama onla alakası yok herhalde. Modemin ışığı yeşil yanıp sönüyo galiba şifreyi degistirecekler. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin o zaman.