ErsinPolat7
Kayıtlı Üye
Merhabalar Ben G M 4G DUAL Cihazıma TWRP yüklemeye çalışıyorum ama komut penceresinde hata veriyor yardım edebilirmisiniz
Yokmu Yardım Edecek Lütfen
Rygebin' Alıntı:aygıt yöneticisinden driverları kontrol edin.
Rygebin' Alıntı:aygıt yöneticisinden driverları kontrol edin.
ErsinPolat7' Alıntı:Merhabalar Ben G M 4G DUAL Cihazıma TWRP yüklemeye çalışıyorum ama komut penceresinde hata veriyor yardım edebilirmisiniz
Rygebin' Alıntı:Argo sözcük kullanmayın lütfen
hhh666' Alıntı:ErsinPolat7' Alıntı:Merhabalar Ben G M 4G DUAL Cihazıma TWRP yüklemeye çalışıyorum ama komut penceresinde hata veriyor yardım edebilirmisiniz
Twrp'yi driverin kurulu olduğu klasöre at ve driverin olduğu klasörün içinde komut penceresini aç.
ErsinPolat7' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Argo sözcük kullanmayın lütfen
Özür Dilerim Sinirlendim
hhh666' Alıntı:ErsinPolat7' Alıntı:Merhabalar Ben G M 4G DUAL Cihazıma TWRP yüklemeye çalışıyorum ama komut penceresinde hata veriyor yardım edebilirmisiniz
Twrp'yi driverin kurulu olduğu klasöre at ve driverin olduğu klasörün içinde komut penceresini aç.
minimal toolsun klasöründemi
hhh666' Alıntı:ErsinPolat7' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Argo sözcük kullanmayın lütfen
Özür Dilerim Sinirlendim
minimal toolsun klasöründemi
Minimal klasorune gir. Shift tusuna basik tutarken, mausun sag tusuna bas. Acilan pencereden komutu burda ac'i sec.