PsikoLaz61
Kayıtlı Üye
hocam stock rom yuklemesınden sonra 32 gblık cıhaz 16 gosterıyor sorun nedir
cevap geleceğini sanmıyorum ama GM 4G Tool v1.0 ya da INSTALL_NMF26F çalıştırdığım anda direk kapanıyor ve ' error description= provider load failure goto was unexpected at this time' bu hatayı veriyor.
Bu program sayesinde kurdum.Hard brick olan telefonum stock rom üzerinden 7.1 sürüm olması gerekiyorken 5.1 oldu. Bypass yani google hesap doğrulama da kaldı yine açamadım .Bu linkteki program aracılığıyla romu kurabilirsiniz veya GM5 stock romunu deneyebilirsiniz.Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]
Bu araç GM 5 Plus için bir çok işlemin tek tıklama ile yapılmasını sağlamak amacı ile yapılmıştır. GM 5 Plus Tools Özellikleri Bootloader Kilidi Açma, Kapatma Root Yapma, Kaldırma TWRP Recovery Yükleme [Geçici ve Kalıcı] Stock Recovery Yükleme Xposed Yükleme, Kaldırma Tek Tıklama İle Custom...forum.turkdevs.com
Hocam qfil romunun üzerine kurabilirmiyim? Yoksa ota güncellemesini mi kullanacağım? Root ve TWRP kuracam sonrasında.
-Kurulumdan sonra korunuruz(dahili hafıza silinir).
-General Mobile 4G Android 7.1.1 kurulum aracıdır. Bu araç ile PC üzerinden Android 7.1.1 kurabilirsiniz.
-Bu ROM @Asderdd kullanılarak hazırlanmıştır. Amerika'da ve kesinlikle başka yerde paylaşılması(çalınması) yasaktır.
-Bu araç ile General Mobile 4G'nin korunmasına temiz bir şekilde Android 7.1.1 yükleyebilirsiniz.
-Çift ve Tek SIM uyumludur.
-Kurulum için oem kilidiz açık olmalıdır.
-Telefonunuzu bootloader bilgisayarından alın ve bilgisayarda kullanın.
-İndirdiğiniz Rar dosyalarının içindeki bileşenlerin çıkartın.
-INSTALL_N4F26W yi çalıştırır ve komutları uygular.
Aralık Ayı Stok Rom: MEGA
Ocak Ayı Stok Rom: MEGA
Şubat Ayı Stok Rom: MEGA
Nisan Ayı Stok Rom: MEGA
Mayıs Ayı Stok Rom: MEGA
Teşekkürler: @Asderdd