onur5488
Yönetici
Bu romu kurucanıza gm 5 romunu kurabilirsiniz hem güncellemede alıyor.Arkadaşlar Bu linkler açmıyor 30 Dakika süre veriyor o da yok güncel link paylaşırmısınız
[FASTBOOT][5 NİSAN] GM 5 Android 7.1.1 Stock Rom/
Bu romu kurucanıza gm 5 romunu kurabilirsiniz hem güncellemede alıyor.Arkadaşlar Bu linkler açmıyor 30 Dakika süre veriyor o da yok güncel link paylaşırmısınız
Arkadaşlar Bu linkler açmıyor 30 Dakika süre veriyor o da yok güncel link paylaşırmısınız
Linklerde sorun yok.Arkadaşlar Bu linkler açmıyor 30 Dakika süre veriyor o da yok güncel link paylaşırmısınız
Fastboot işinizi görür.Merhaba
@onur5488 oluyorsa önerinizi kurabilirim tabiki.
Ben link açtığımda Kota uyarısı veriyordu. Üyelik oluşturup kendi hesabıma aktardım yine aynısı oldu
Masaüstü programı şimdi farkettim ve indiriyorum. Teşekkür ederim
Biraz konu dışı olacak ama;
Benim cihazım wipe cache factory'de kaldı ve General Mobile logosu ekranında kalıyor. Recovery'ye ulaşamıyorum.
Fastboot işimi görecekmidir sizce ?
Fastboot işinizi görür.
Çok teşekkür ederim
[doublepost=1524343101,1524340527][/doublepost]Denedim bootloader modunda açıyor, Yükle diyorum başarıyla yüklendi uyarısını alıyorum. Yeniden başlattığımda tekrar logo'da takılı kalıyor ve recovery mod a giremiyorum.
Sizce ne yapmam gerekir?
Şimdi farkettim. FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images) böyle bir hata veriyor her yükleme evresinde.
Komut İstemcisi üzerinde en önce aşağıdaki komutu verdiniz mi? (küçük harflerle ve unlock-go birleşik olarak)
fastbook oem unlock-go
Bir komut ekranı açarak, komutu verdim, şu hata ile karşılaştım
FAILED (remote: oem unlock is not allowed)
finished. total time: 0.011s
Bu komutu denediğimde de FAILED (remote: unknown command) hatası alıyorum. Çok tuhaf Bir wipe cache partition yaptık başımıza gelmeyen kalmadı. Ne yapacağımı şaşırdım
TWRP'ye girebiliyorsan TWRP ile yüklenebilen romlardan birisini yüklemeyi deneyebilirsin. Örneğin ben sana aşağıdaki öneririm.
[8.1.0][CRACKLİNG]CrDroid 4.1 For GM 4G
TWRP_3.0.2-4_crackling
OEM kilidini aç :
fastboot oem unlock-go
TWRP 3.0.2.4 yükle ve çalıştır :
Önce twrp3.0.2.4.zip dosyasının içindeki img dosyasını çıkartıp adını RECOVERY.IMG yapalım)
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot boot recovery.img
GM 5 Plus Tool var, daha doğrusu telefon modeli seçilebildiği için Android One Tool da diyebiliriz, forumda aradım ama onu şu anda bulamadım. Onu ararken şunu buldum ama bu uygulama GM 4G uyumlu mu bilmiyorum. Önce GM 5 Plus Tool'u arayıp bul bence, o uygulama OEM kilidini açıyor.
Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom] bu sanırım ? Verdiğin linkten önce bununla denemeliyim
Malesef buda olmuyor Bootloader ekranında kalıyorEvet bu uygulamayı önermeye çalışıyordum. Telefonda geçici TWRP de çalıştırıyor.
Malesef buda olmuyor Bootloader ekranında kalıyor
Ben buna benzer şeyler yaşamıştım ve önce Wileyfox Swift Android 7.1.2 Stock Rom yüklemiştim, romu üstüste üç defa yüklemek zorunda kalmıştım, telefon düzeldikten sonra CrDroid 8.1.0 roma geçtim.