Dr.Techno™
Yönetici
Fastboot pc den yükleniyor, Aroma Twrp den.Aroma ile bu stock romun ne farkı var acaba?
Fastboot pc den yükleniyor, Aroma Twrp den.Aroma ile bu stock romun ne farkı var acaba?
Hımmm anladım peki size göre hangisi daha kolay veya önerirsiniz?Fastboot pc den yükleniyor, Aroma Twrp den.
İkisi de kolay size kalmış.Hımmm anladım peki size göre hangisi daha kolay veya önerirsiniz?
GM 4G için güncelleme desteği bitti. Muhtemelen bidaha gelmeyecekota dan güncelleme alıyor değil mi sorun yoktur umarım, bayadır güncelleme gelmiyor da
Yeniden kurmayı deneyin ben sadece yedek alıyorum oynama falan yapmıyorumben de bugun stock roma döndüm nisan ayi vardi onu kurdum acilinca hemen mayis 12mb guncelleme geldi kuruldu şöyle de bir sorunum var onceden olmuyordu, kulaklikta müzik dinlerken fotograf cekince denklasor sesinden sonra muzik hem kulaklik hem de hoparlorden caliyor
En güncelini indir.Reis hangi dosyayi indiriyoz ocak. Subat. Aralik. Kasim var hangisi
gm 4g için twrp atamadım bozuldu düzelttim çok saolun
-Kurulumdan sonra verileriniz(dahili hafıza silinir).
-General Mobile 4G Android 7.1.1 kurulum aracıdır. Bu araç ile PC üzerinden Android 7.1.1 kurabilirsiniz.
-Bu ROM @Asderdd in yardımıyla hazırlanmıştır. Kesinlikle ve kesinlikle başka yerde paylaşılması(çalınması) yasaktır.
-Bu araç ile General Mobile 4G cihazınıza temiz bir şekilde Android 7.1.1 yükleyebilirsiniz.
-Dual ve Single SIM uyumludur.
-Kurulum için oem kilidiniz açık olmalıdır.
-Telefonunuzu bootloader moduna alın ve bilgisayara bağlayın.
-İndirdiğiniz Rar dosyasının içindeki klasörü bilgisayarınıza çıkartın.
-INSTALL_N4F26W yi çalıştırın ve komutları uygulayın.
Aralık Ayı Stock Rom: MEGA
Ocak Ayı Stock Rom: MEGA
Şubat Ayı Stock Rom: MEGA
Nisan Ayı Stock Rom: MEGA
Mayıs Ayı Stock Rom: MEGA
Teşekkürler: @Asderdd