Arkadaşlar stock rom yükledim rootlu
İnternet yok play store'a giriş yapamıyorum çözüm nedir
Meb stock roma desteği kestiği için hatalar mevcut.Seri no dan silmiş meb tableti.Destek bitti yani.Nougat romlara geçin.Forumda 13. Defa desteği kesdi dedim herhalddArkadaşlar stock rom yükledim rootlu
Forumda yeniyim ya. O yüzden dediğini görmedim. Nougat önerin var mı pil performansı istiyorumMeb stock roma desteği kestiği için hatalar mevcut.Seri no dan silmiş meb tableti.Destek bitti yani.Nougat romlara geçin.Forumda 13. Defa desteği kesdi dedim herhaldd
Mokee,Crdroid,LineageOS bunlar aralarında en iyi pil ömrüne sahip olanlar.Ama En iyi olarak mokeeyi öneririmForumda yeniyim ya. O yüzden dediğini görmedim. Nougat önerin var mı pil performansı istiyorum
Mokee kurdum güncellemeler denetleniyor kısmında takımı kaldı. Ayrıca sanal tuşları nasıl kaldırıcam. Tabi tablet hanım açılırsa :/Mokee,Crdroid,LineageOS bunlar aralarında en iyi pil ömrüne sahip olanlar.Ama En iyi olarak mokeeyi öneririm
Sanal tuşları kaldırmak istiyorum olmuyorMokee kurdum güncellemeler denetleniyor kısmında takımı kaldı. Ayrıca sanal tuşları nasıl kaldırıcam. Tabi tablet hanım açılırsa :/
Tamam sonunda buldum kapattımSanal tuşları kaldırmak istiyorum olmuyor
Cidden pilinin niye iyi olduğunu buldum. Rom acayip kasıyor hele durum çubuğu aboooooowMokee,Crdroid,LineageOS bunlar aralarında en iyi pil ömrüne sahip olanlar.Ama En iyi olarak mokeeyi öneririm
Crdroid desiniz herhalde yoksa lineageos mu.Ama Mokee pil ve performans açısından iyi.Crdroid android oreo dan sonra biraz performans artışı yaparak kullanıcılarına daha iyi bir deneyim yaşatmaya çalıştı.LineageOS u temel alırlerken de daha iyi optimize edilmiş bir crdroid deneyimi yaşattılar.Cidden pilinin niye iyi olduğunu buldum. Rom acayip kasıyor hele durum çubuğu aboooooow
Mokee deyim beğendim kaldım. Benim amacım YouTube vanced destekleyen ve YouTube videosu kasmayan bir rom bulmak. Ama o da yok işte ...Crdroid desiniz herhalde yoksa lineageos mu.Ama Mokee pil ve performans açısından iyi.Crdroid android oreo dan sonra biraz performans artışı yaparak kullanıcılarına daha iyi bir deneyim yaşatmaya çalıştı.LineageOS u temel alırlerken de daha iyi optimize edilmiş bir crdroid deneyimi yaşattılar.
cihazı rootla 3c all in one toolbox indir ağ yönetimi kısmından dnsi 8.8.8.8 yap sorun çözülürArkadaşlar stock rom yükledim rootlu
Buda bir çözüm ama geçici olarak ama yine de saol abimcihazı rootla 3c all in one toolbox indir ağ yönetimi kısmından dnsi 8.8.8.8 yap sorun çözülür